Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zavedený e-shop s elektronikou + zakázkový backend pro správu objednávek | Akční cena

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 7. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
K prodeji nabízím zavedený e-shop se spotřební elektronikou (smartphony, GPS, příslušenství a další drobná elektronika). Od doby existence je tento projekt ziskový každý měsíc.
Historie
Doména založena v roce 2013 jako pokračování menšího e-shopu (s nevhodně volenou doménou z roku 2012). Od začátku specializace na relativně úzký sortiment tak, aby jej personál důkladně znal, rozuměl mu a dokázal poskytnout maximální podporu zákazníkům. Část sortimentu vhodná i pro slevové portály - spolupráce od samého začátku pro rozšíření prodejů, povědomí o brandu.
V dubnu 2017 byl e-shop odprodán novému provozovateli. Z důvodu omezeného kapitálu byla transakce naplánována na 6 měsíců, poté by se provozovatel stal majitelem. Kvůli překážce na straně nového provozovatele nedošlo k samotnému odkupu e-shopu (nesplnění smluvních podmínek v dohodnutém čase). E-shop za dobu posledních 2 měsíců (nový provozovatel) nedisponuje Ověřeno zákazníky, proto je prodejní cena snížena z původních 350 000 Kč. Vzhledem k celkově nizkému počtu hodnocení nebude složité do měsíce od převzetí hodnocení vrátit "do normálu" = získat zpět Ověřeno.
E-shop nyní běží ve velmi omezeném režimu pod správou nového provozovatele, kterému právo provozovat e-shop smluvně vyprší.
Společnost, jež v současné době figuruje jako provozovatel (obch. podmínky) není majitelem e-shopu (viz výše). Prodej zajišťuji jakožto stoprocentní majitel e-shopu.
Ekonomika
Roční tržby bez DPH:
2013 - 688 000 Kč
2014 - 7 581 723 Kč
2015 - 17 199 450 Kč
2016 - 17 340 894 Kč
Web
V současné době pronájmové řešení s velmi dobrou optimalizací pro SEO (pokud jsou vyplněny informace u produktů) a výborným umístěmím ve vyhledávačích. Shop řešení je použito pro samotný prodej a kontrola obj zákazníkem (frontend) a XML feedy. Díky oboustrannému API probíhá stažení objednávky, potvrzení, kontrola úhrad objednávek (banka/gopay) a samotné expedování s evidencí výrobních čísel k objednávce + do faktury a následná změna stavů (info e-mail + stav objednávky na e-shopu) v zakázkově vyvíjeném SW.
Díky tomuto vlastnímu SW jsme schopni objednávku odbavit za celkem zhruba 1-2 minuty "člověkopráce" (stažení a zpracování případných slev automaticky, potvrzení pracovníkem, kontrola úhrad automatizovaně (banka, platební systém (gopay)), zařazení k expedování dle úhrady a sklad. zásob automatizovaně, fyzické expedování (sejmutí čárového kódu výr. č. automatizovaně, generování + import do účetního programu + tisk faktury s výr. č. ihned po sejmutí čár. kódu automatizovaně) a zabalení, nahrání hromadné várky dat (generováno automatizovaně) pro přepravce + tisk štítků a získání souhrnu podaných zásilek pro nahrání do programu s aktualizací stavu objednávky na shop řešení -> email o změně obj (automatizovaně). Vše jako síťový provoz na více počítačích. Zaměstnanec = přihlašovací údaje => historie jeho akcí a úprav obj <=> dohledatelnost odpovědnosti.
Potenciál
Obrat 2013 a 2014 realizován v jednom člověku (majitel) + 1 zaměstnanec expedování zboží (půl úvazku). 2015 majitel + 2 zaměstnanci (v součtu 1,5 úvazku). 2016 majitel + 3 zaměstnanci (v součtu úvazek 2,25 - z důvodu více personálních obměn => zdržení růstu). Majitel s pracovní dobou ≈ 7x 12-14 hodin. Trh v daných kategoriích stále roste a následující min. rok bude dále růst v řádu procent až nizkých desítek procent. Součástí prodeje je seznam několika stabilních (ověřených) zahraničních (Shenzhen, HongKong) dodavatelů pro klasické světoznámé výrobce, autorizace k zastoupení jedné takové značky, a vlastní brand (výroba kompletu zboží odpovídající ověřeným potřebám zákazníků, vlastní balení).
Heureka.cz -> x00 hodnocení
Zboží.cz -> bez hodnocení, se Seznam.cz navázána spolupráce čerstvě
2x Facebook -> celkem >2800 sledujících.
Důvod prodeje
Časové důvody majitele -> 100% zaměření na vývoj SW (produkt, který je využíván ve firmě pro správu objednávek je nadále vyvíjen jako produkt). Aktuální vývoj je neplánovaný, proto prosím pište pouze v případě vážného zájmu, aby se transakce mohla uskutečnosti co nejdříve.
Předmět prodeje a prodejní cena
Cena: 130 000 Kč + DPH
Společnost je plátce DPH. Součástí prodeje je doména, zakázková grafika pronájmového shop řešení, (síťová) licence účetního programu Pohoda s velmi úzkým napojením na interní SW (správa obj) a eshop (produkty kompletně, kromě SEO, spravovány z agendy Sklad), seznam ověřených a nových dodavatelů, předání know-how (20 hodin v ceně) a podobu nastavených interních procesů v písemné formě, veškeré napojené služby (heu, FB, google, seznam, zopim (do 05/2018), gopay, ...) a v případě zájmu i databáze zákazníků. Prodej bude koncipován tak, aby měl nový majitel možnost co nejdříve co nejlépe fungovat. Žádná překvapení, profesionální jednání. Cena zohledňuje především hodnotu SW výbavy nanejvýš vhodnou pro efektivní provoz e-shopu a skutečnou přidanou hodnotu (..., zalistované položky, hodnocení (historie), facebook fanoušci, ...).
Více informací prosím přes soukromou zprávu.
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 2. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E