Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Léčivý.cz | magazín o zdraví, přírodní medicíně a zdravé stravě

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji magazín o zdraví, přírodní medicíně a zdravé stravě Léčivý.cz.
Magazín se zabývá tématy, která souvisí s přírodním přístupem ke zdraví. Tato tématika patří mezi ty úplně nejlepší, co se týče možností a lukrativnosti monetizace.
__________________________________________________
Web:
Web je postaven na Wordpressu, na zakoupené šabloně, která navíc prošla rukama grafika a kodéra. Bylo provedeno přes 70 vlastních úprav kódu, aby web vypadal esteticky co nejlépe. Do magazínu je také zakomponován zakoupený plugin pro snadné vkládání reklam do článků.
Na webu je v současné době 15 originálních, na zakázku psaných článků. Všechny fotografie jsou ze zdrojů, které poskytují fotografie zdarma pro komerční použití, tyto zdroje novému majiteli předám.
Magazín je nový, plně připraven k rozjezdu. Vhodná příležitost pro někoho, kdo by si rád rozšířil své portfolio projektů nebo pro někoho, kdo by rád vstoupil do světa online byznysu a provozoval svůj projekt.
__________________________________________________
Doména:
Magazín běží na naprosto perfektní doméně Léčivý.cz, která sama o sobě může mít časem velkou hodnotu.
__________________________________________________
Monetizace:
- V první řadě bych vše stavěl na organické návštěvnosti z vyhledavačů, tato návštěvnost má nejlepší proklikovost na reklamy, je stálá a nemusí se za ni platit. Přidávejte pravidelně obsah a lidé se k Vám už z vyhledávačů dostanou. Postupně si tak budujte stálé obecenstvo, facebookové fanoušky atd. Jinými slovy - většinu úsilí bych zaměřil na SEO, budování kvalitního a různorodého obsahu, pravidelné přidávání článků a linkbuilding.
- Monetizoval bych primárně přes Adsense/Sklik nebo přes affiliate. Dále bych se určitě registroval do nějakých Pay-Per-Post systémů a nabízel možnost publikování PR článků, což může přinášet pěkné peníze.
- Taktéž je možné psát "PR články" i samovolně. Vyberete si nějaký tematický affiliate, napíšete o příslušném produktu článek a do článku vložíte affiliate odkazy. Z toho bývají slušné konverze, protože na odkaz klikne skoro každý čtenář článku.
- Pokud publikujete článek o tématu, se kterým souvisí nějaké produkty, tak můžete pod článek umístit banner s affiliate odkazem na Heureku. Například: Publikujete článek o léčivých účincích nějaké bylinky a pod článek umístíte Heureka affiliate banner odkazující na bylinné extrakty / jiné přípravky z této bylinky.
- Možností je v tomto oboru nepřeberné množství. Trh s přírodním zdravím je velký, určitě tedy bude příležitost navázat spolupráci s různými prodejci.
__________________________________________________
Co je předmětem prodeje:
• Web Léčivý.cz
• Doména Léčivý.cz
• Logo
• Zajištění převodu webu i domény
__________________________________________________
UPOZORNĚNÍ: Aukce je určena jen pro české uživatele. Vzhledem k tomu, že nejsem plátce DPH, nefakturuji do zahraničí. Poprosím tedy kolegy ze Slovenska, aby nepřihazovali.
__________________________________________________
Jak probíhá převod:
Po skončení aukce výherci zašlu fakturu, ten ji bez zbytečného odkladu proplatí a já po připsání částky bezodkladně zařídím převod.
Web i doménu mám u Wedosu, nový majitel si založí u Wedosu svůj účet (Pokud ho již nemá.), do kterého mu převedu hosting i doménu. Není tak třeba web složitě stahovat a znovu nahrávat a nemusíte si kupovat nový hosting. Převod webu včetně změny majitele domény takto lze provést během pár minut.
__________________________________________________
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv, rád vaše dotazy zodpovím. Berte na vědomí, že příhozy jsou naprosto závazné. Přihazujte pouze, pokud máte finance a jste si na 110% jisti. Pokud máte jakýkoliv dotaz či nejasnost, tak se mě zeptejte ještě před tím, než přihodíte.
Zaručuji spolehlivé jednání, viz mé hodnocení.
__________________________________________________
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč. Pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
21 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E