Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Investor na zajímavém projektu, možnost i barterový, spolupracovník

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 6. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Poptávám investora:
Poptávám investora který by nám pomohl dostat nový a velmi zajímavý projekt mezi zákazníky. Co potřebujeme zainvestovat je především reklama. Samozřejmě investici pro rozšíření provozu bychom se také vůbec nebránili, ale rádi bychom Vám dokázali už v této poptávce, že s Vámi svěřenými prostředky hodláme jednat účelně a Vaši investici nehodláme zneužívat na dlouhé vyplácení vlastních výplat. Naopak jsme velmi kreativní, jsme dříči a rádi bychom z našich inovativních nápadů, postavených projektů, rádi vybudovali silou a stabilní firmu. Uvítáme i rady a případnou účast na projektu schopného byznysmena, který v tom umí chodit a poskytne nám cenné rady či kontakty.
Reklamu našemu obchodnímu záměru můžete zaplatit, či zprostředkovat i bez investice přes případnou reklamu na svém úspěšném webu, provozu, inzertní ploše i přímo a tak můžete přímo ovlivnit naprostou transparentnost investovaných prostředků.
Jak vidíte hrajeme férovou hru a totéž budeme očekávat od našeho investora. Investorovi, který hraje fair play, jsme ochotni smluvně zajistit podíl na zisku, pustit ho do vnitřního prostředí naší firmy, dokonce mu dát náhled do stavu na našem bankovním účtu, takže si vždy může být jist, že dostává právě ten podíl na zisku, který mu náleží.
Cítíte se na nás? Chceme pomáhat desetitisícům živnostníků a provozů ke snadnější práci a lepším výsledkům a tímto Vás zveme do účasti na našem snu.
Specifikace projektu: Optimalizace provozů
Výše požadované investice: Ideálně reklama na Seznamu, nepohrdneme ale ani vystavením na jakémkoli místě, kde bychom byli pro zákazníky vidět
Doba splatnosti (návratnost investice): 4 měsíce
Výše zhodnocení: Pokud se vše zadaří, ve stovkách procent. Chceme vybudovat silnou a stabilní firmu.
Termín realizace: Projekt je již postaven, funkční a nyní čeká na pořádnou reklamu
Lokalita: Celá ČR
Další informace: Uvítáme i více investorů. Těšíme se na osobní setkání.
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 6. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více