Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám brigádníka pro psaní článků o retro hrách (MAME) pro web www.romsformame.com

Ahoj,
Hledám brigádníka, který by psal články o hrách podle videí z youtube ( walkthrough hry ). Článek by měl být v češtině o velikosti 1-2 normostrany. Příklad maximální velikosti pro představu:
Hru Double Dragon 2 - The Revenge jsem právě dohrál až do samého konce a podělím se s vámi o dojmy z této skvělé hry. Od začátku bych chtěl říct, že mi trvalo dost dlouho než jsem pochopil styl ovládání. To je ale zřejmě tím, že hru hraji přes emulátor MAME a nemám k dispozici originální ovládání kabinetu. Hra je od samého začátku velice obtížná ale to je zřejmě dáno i obtížným ovládáním. A nebo mi prostě bojová umění nejdou :-)). Level 1 - se odehrává opět na periferii města a vašimi nepřátelé jsou různí namakaní týpkové, kteří ve hře předvádějí skutečnou gymnastiku. Kromě rukou a nohou používají taky hodně nože, které po vás házejí. Ošklivá punkerka na vás zase jde se řetězem a dokonce ti hajzlové po mě hodili i pěknou sekeru. Nakonec prvního kola dojdete k týpkovi se železnou maskou, který se s vámi vůbec nesere. Když jste moc blízko chytne vás za vlasy, zvedne a druhou rukou vám bouchne takouvou, že to máte problém ustát. Když ho nakonec porazíte sjedete výtahem do nižších pater a jste v druhém levelu.
Level 2 - Tady už punkerky nemají řetězy ale byly zřejmě nakupovat takže na vás házejí rovnou granáty :-) Dokonce jeden týpek, aby se předvedl, tak někde ukradl demoliční kouli z jeřábu a hodí ji po vás :-). Nakonec druhého kola dojdete k týpkovi co vypadá jako Arnold Schwarcneger a ten si s vámi pěkně pohraje. Když ho porazíte je zde další level.
Lever 3 - tady mi nepřátelé připadají o hodně rychlejší než v předchozích levelech. Něco jako by si šňupli pořádnou porci speedu. Rychlejší házení nožů rychlejší pohyby prostě nadrogovaný hovada. Dále dojdete do jakési vesnice, kde na vás nepřátelé házejí kusy pořezaných stromů. No prostě borci. Dále dojdete ke kombajnu, který když si nedáte pozor vám pěkně poškodí obličej. Nakonec dojdete zase k výtahu a musíte bojovat s dvěma týpkama stejnýma jako je boss na konci prvního levelu. Vyjedete výtahem nahoru a jste v nepřátelské základně. Na konec dojdete k opravdovému mistru bojových umění s dvěma krátkými ocelovými tyčemi s kterýma to fakt umí. Musím říct, že nebylo lehké ho zabít.
Level 4 - na začátku tohoto levelu se objeví velkej chlap, ale jako by se mu nic nechtělo, takže ho dostanete během chvilky. Dále je to o dost horší objeví se dva týpci podobní tomu na konci třetího levelu a s těma není sranda. Nakonec jsem je ale zabil. Dojdete k místu, kde se na vás valí ocelové koule a vyjíždí obrovské kopí, které drží jakási socha, která navíc na vás očima vrhá blesky. Pak slezete ze schodů dolů a ze zdi vylezou dva týpci se železnýma maskama jako je borec na konci prvního levelu až na to, že vypadají jako mochomůrka červená :-). Pak dojdete na místo, kde to je opravdový masakr. Přijsou na vás dva nebo tři týpci které jsem minule nazval jako Arnold. Pak se objevý týpek podobný jako vy a pak zase dva borci s kovovýma tyčkama. Prostě nepředstavitelný bordel. Jako by toho nebylo dost ukáže se i borec, který vám na začátku zabil vaši přitelkyni. To už je vážně peklo. Ze svou M16 vás kropí hlava nehlava. A na konec se ozve fakt hororová hudba a objeví se chlápek, který vypadá jako vy a je to napůl duch. Dokáže po vás házet jakési ledové paprsky a taky umí zmizet pod podlahou, znehybnit vás a pak zaútočit. Je to fakt velmi zdlouhavý souboj, ale nakonec sem toho hajzla dostal. To je konec přátelé. Double dragon II je opravdu vynikající hra, která si zaslouží úctu.
Tyto popisy si sám přeložím do angličtiny a budou použity pro webové stránky http://www.romsformame.com
ukázka z webu: http://romsformame.com/index.php?a=181
Nabídněte mi prosím cenu, za jakou jste tyto články ochotní psát.
Preferuji dlouhodobou spolupráci bude potřeba časem udělat minimálně 200 článků.
Díky
Radim Závodný
38 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
48 hodnocení
členem od 29. 8. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Bronislav Pešl (13 hodnocení)
26. 11. 2020

Jednání jak má být. Rychlé, férové, přímé. Okamžité reakce i platba. Mohu doporučit.

ikona hodnoceni
od Jan Žídek (1 hodnocení)
3. 11. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona

Moc rád jsem s Vámi spolupracoval. Kdyby jste někdy něco potřeboval skrz web, tak mi určitě napište.

ikona hodnoceni
od Ondřej Musil (15 hodnocení)
2. 1. 2020

Skvělá spolupráce, zakázka byla popsána výborně, rychlá a přátelská komunikace. Mohu jen doporučit!

Další poptávky Více