Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pomůžeme Vám zmonetizovat web s Adnow a AdPop reklamami

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
Jmenuji se Marta a představuji mezinárodní společnost AdNow. Na českém trhu úspěšně působíme už víc, než 3 roky, a stále máme zájem o navázání nových partnerských kontaktů. Naše reklamy jsou koncipované tak, aby přitahovaly nejvíce pozornosti uživatelů a dosahovaly vysokých CTR. Nabízíme především dodatečný zdroj stabílního příjmu s zaměřením na zvýšení výkonnosti Vašich webových stránek. Nejlepších finančních výsledků můžete dosáhnout, když umístíte reklamy Adnow do rotace s reklamami Google Adsense nebo spolu s blokem Google Adsense.
Nasazení reklam Adnow je velice jednoduché, stačí umístit náš kod do HTML verze Vašich webových stránek a začít vydělávat. Všechny statistiky a příjmy můžete v reálném čase sledovat ve Vašem uživatelském účtu.
Nabízíme spolupráci na základě CPC a CPM modélu. Pokud volba padne na CPC, můžete se do systému zapojit hned a nasadit neomezený počet widžetů. Rozhodnete-li se pro CPM, budeme muset spolu projednat finanční představy a optimální umíštění bannerů na Vašich webových stránkách. V případě, že se bude spolupráce realizovat v podobě CPM, budou obě strány vázány elektronickou smlouvou. Částka, na níž se dohodneme, Vám bude taky převedena předem.
V současné době úspěšně spolupracujeme s prémiovými publishery, jako jsou Extra.cz, Blesk.cz, Ahaonline.cz, Expres.cz, Recepty.cz, Auto.cz, Dama.cz. Mezi naše partnery také patří velké virální weby se sociálním trafficem. Velice rádi uvítáme i nové webmastery.
V danou chvíli také jednáme v zájmu našich partnerů z mezinárodní společnosti AdPop. Tato společnost se zabývá Pop-under reklamami, které se otevírají v novém okně prohlížeče po tom, co uživatel jednou klikne na Vaše webové stránky. Tím pádem, nepotřebujete pro reklamu vyhrazovat žádný prostor ve stávajícím okně, ani nebude uživatel ze stránky nikam přesměřován. Pokud máte obavy z toho, že Váš web bude přecpán reklamami, AdPop je pro Vás tou pravou volbou. V případě, že se rozhodnete pro tento formát, spolupracovat budeme vždy na základě CPM modélu. Nejlepších výsledků můžete dosáhnout zkombinováním reklam AdNow a AdPop.
Také jsme pro Vás vypracovali AntiAdblock řešení, které se velice snadno implementuje. Stačí umístit speciální kód do HTML verze webových stránek, a už nebudete přicházet o 30 % zobrazení reklam. Následně se Vám samozřejmě zvýší příjmy.
Víme, že na Webtrhu se pohybují tisíce webmasterů, kterým máme, co nabídnout. Pokud máte menší nebo velký web, těšíme se právě na Vás. Budete-li chtít se k nám připojit, kontaktujte nás prosím na cz@sales.adnow.com, na Skypu cz@adnow.com nebo tady na fóru.
Těšíme se na Vás!
S pozdravem,
Marta
Tým AdNow
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 10. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E