Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Naprogramování landing page pro e-booky

Dobrý den,
Potřebovali bychom nějak vyřešit jak poskytnout zájemcům e-book výměnou za jejich e-mail. E-booky budeme mít uloženy u nás ve formátu pdf, bude tedy možné dát odkaz přímo na konkrétní e-book a oni si jej jen uloží. E-maily bychom rádi rovnou posílali do našeho Mailchimp listu abychom s nimi hned mohli pracovat dál.
Ideální by tedy byla nějaká landing page, která by měla zhruba 800px na šířku a dali bychom ji na e-shop formou článku. Na ní bychom dostali lidi pomocí pop-upů, reklamy, Fb a podobně a tam by zadali mail, klikli na tlačítko Získat e-book a byli by přesměrováni na umístění e-booku, tedy www.e-shop.cz/upload... ...e-book.pdf.
Landing page jsem si již vytvořil zde: https://www.chefshop.cz/test/-5/ a od vás bych potřeboval vyřešit funkcionalitu, tedy formulář pro sběr linků. Tedy:
1) Formluář pro sběr e-mailů (Mailchimp, aby to bylo propojeno)
2) Tlačítko, které přesměruje zájemce na úložiště e-booku, pouze pokud vyplní e-mail /NEBO by se dal použít Pop-up s odkazem na pdf a po kliknutí by zobrazil něco jako děkuji za stáhnutí e-booku...
Zároveň potřebuji, aby byl kód vytvořen tak, že jej budu schopen lehce upravit, například, pokud bychom chtěli vyměnit Mailchimp list za jiný a samozřejmě aby jej bylo lehgké editovat co se vzhledu týká.
Děkuji za vaše nabídky,
Navrátil
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 20. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Šimon (1 hodnocení)
15. 7. 2017

Korektny pristup, dobre popisana poziadavka, rychla platba

ikona hodnoceni
od donek (13 hodnocení)
24. 1. 2017

Vše v pořádku.

Další poptávky Více