Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej licence na provoz shopu a prodej rostlinných proteinů na Slovensku (Vitalfactory.cz)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme licenci na provoz eshopu vitalfactory.cz na Slovensku a zároveň výhradní zastoupení na prodej proteinů zn. VitalFactory na SK.
Kdo jsme, představení značky VitalFactory
Jsme výrobci přírodních sportovních doplňků stravy pro fitness. Naše historie sahá do roku 2013, kdy jsme začali provozovat náš první eshop, v rámci kterého jsme přeprodávali produkty amerických značek. Ty zde byly velmi žádané a hlavně je nebylo čím nahradit. Na český trh jsme zavedli značky jako jsou Growing Naturals, Garden of Life nebo myVega. Všechno to jsou špičkoví výrobci striktně rostlinných proteinů, vitamínů, probiotik a dalších doplňků. Později jsme založili eshop Rawstore.cz, který jsme stejně jako náš první eshop úspěšně prodali. Vedle našeho core businessu jsme vytvořili 2 privátní značky, které jsme postupně zařazovali do prodávaného sortimentu. Obě měly velký úspěch, proto jsme se rozhodli postupně přetavovat náš business ve výrobu vlastních přírodních proteinů. V současné době uvádíme na trh produktovou řadu proteinů s názvem Glossy line, kterou tvoří celkem 7 různých proteinů.
Proteiny Glossy line
Proteiny z řady Glossy line jsou čistě přírodního původu bez jakýchhkoliv sladidel nebo chemických přísad. Jsou bez lepku, bez laktózy, v bio a raw kvalitně, vhodné i pro vegany. Jsou plnohodnotnou náhradou syrovátkového proteinu, navíc pro tělo mnohem lépe vstřebatelnější a využitelnější. Kromě toho, že se dají pít ve formě proteinového nápoje, mají všestranné využití při přípravě nejrůznějších pokrmů – smoothie, müsli, kaše, zmrzliny, pomazánky, dipy, pečivo, koláče, buchty atd.
23906
Potenciál businessu
Naše proteiny získali na oblibě především díky chuti, složení, 100 % přírodnímu původu a všestrannému využití. V současné době je vyvážíme do 3 evropských zemí a do Dubaie. V ČR se z našich proteinů vyrábí mj. několik značek proteinových tyčinek. Nejoblíbenějším proteinem z řady Glossy line je bezpochyby mandlový protein. Lupinový protein je v ČR jediný svého druhu, dost podobně je na tom chia protein. Všechny obaly proteinů nyní prošly zásadním redesignem, stejně tak nový eshop (dokončen na 90 %).
- Jedinečné a žádané produkty vysoké kvality.
- V ČR i na SK je velmi málo konkurence.
- Nezaplněná díra na trhu.
- V současné době splaskává bublina kolem klasických doplňků stravy. Jak profesionální, tak amatérští sportovci začínají věnovat více pozornosti tomu co jí a jaký to má dopad na jejich zdraví. Už se konečně začíná nahlas mluvit o nepříznivých důsledcích užívání syrovátkových proteinů.
- RAW, BIO, VEGAN – punc žádaný veřejností, který navíc nahrává aktuálnímu trendu, kdy je cool být veganem a jíst hlavně bio produkty.
- Lidé jsou za ně navíc ochotni utrácet dost peněz.
- Detailní znalost jak trhu, a to jak lokálních značek, tak světových.
- Bohaté zkušenosti s prodejem těchto výrobků.
- Vysoké marže.
Koho hledáme
Silného partnera, se kterým si budeme rozumět jak po businessové, tak po lidské stránce. Zájem o fitness, zdravou stravu, sportovní doplňky velkou výhodou, ne však podmínkou. Stejně tak je výhodou znalost provozování ehsopů a online marketingu. Vždy však chceme, aby byla značka VitalFactory propagována v souladu s hodnotami, se kterými byla založena.
Pro více informací pište na email: info@vitalfactory.cz nebo volejte na tel.: +420 720 346 996.
O.V.
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E