Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Externista na marketing pro Eshop se sportovními produkty

Dobrý den,
hledáme někoho (klidně i firmu), kdo by se nám staral o Heureku, Google AdWords, sKlik, Zboží.cz, newslettery, bannery, sociální sítě apod. Jednoduše o základní kanály marketingu zajímavého e-shopu. Někdo, kdo nám řekne, co je na eshopu špatně, jaký produkt zpropagovat, jaký marketingový kanál posílit, jaký vyřadit, jaký přidat (zvažujeme například Glami) atd.
Máme dle nás zajímavý eshop se sportovními produkty s tisíci položkami a zajímavými cenami, ale nedaří se nám zvednout prodeje. Máme člověka, který vše spravuje, ale nikam se neposunujeme již téměř 3/4 roku a chceme proto navázat spolupráci s někým novým, kdo nás posune dál.
Ohodnocení 1/3 z čistého zisku eshopu v případě splnění limitu - případně 10% z hrubého zisku v případě splnění limitu (30% z obratu - náklady na marketing). Podrobnosti poskytnu zajímavým reakcím na poptávku. Odměna tedy v závislosti na úspěšnosti Vaší práce. Udělejte čistý zisk 150 000,- Kč a klidně můžete vyfakturovat 50 000,-
Hledáme někoho, kdo již má za s sebou výsledky. Vytáhl nějaký zajímavý projekt nahoru. Měníme člověka na marketing již potřetí. Jsme si vědomi, že je to běh na delší trať, ale chceme již konečně vidět progress a ne člověka, nad kterým budeme muset stát a hlídat, jestli máme všude dobitý kredit apod.
Děkujeme za nabídky
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 12. 7. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Skuček (3 hodnocení)
15. 5. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ViPErCZ (21 hodnocení)
12. 8. 2014

Výborné a přehledné komunikování, platba bez problémů, doporučuji!

Další poptávky Více