Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate portál Slevokral.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodávám svůj poslední projekt slevokral.cz. Web má skoro dvouletou historii a je perfektní pro jakýkoliv affiliate, i spolupráci s většími brandy. Na webu je více než 88 shopů a 150 promo kódů, spoustu unikátních textů a popisků důležitých pro organickou návštěvnost.
Slevokral.cz
  • komplet web s více než 88 nahranými shopy a 150 nabídkami, texty a popisky,
  • krásná grafika, včetně vyladěného responzivního designu,
  • včetně velice slušné domény - zaplacena do 1.4.2018,
  • včetně perfektně zpracované analýzy klíčových slov.
Součástí webu jsou unikátní texty a popisky, díky kterým se web umísťuje na zajímavých pozicích ve vyhledávačích. Dražiteli předám společně s analýzou klíčových slov i exporty z Collabimu, ochutnávka viz. obrázek. Při troše snahy pozice určitě vylepšíte, ukázka stavu byla bez optimalizace!
Výdělky:
nyní web sám o sobě generuje výdělky max. v řádech desítek/ nižších stovek korun měsíčně, raději počítejte s tím, že webu budete věnovat trochu času a ne pouze passive income. Kolik vyděláte záleží čistě na Vaší aktivitě, mně se nejvíce líbilo široké portfolio eshopů (zde je navíc ohromný prostor pro rozšíření) a zaměřit se vždy zrovna na to, co zaujme (výše provize, hobby apod.). Takto to člověka může bavit a přistát i provize z něčeho na co se zrovna nesoustředí :-)
Vzhledem k principu affiliate je získání provize poměrně snadné. Stačí, když někdo proklikne přes slevokrale a následně až např. do 90 dnů objedná. Zde záleží na podmínkách programu. Vzhledem k tomu, že web je hezký, vyladěný a disponuje širokou nabídkou, tak opravdu si stačí vybrat affil program a budete působit důvěryhodně, tzn. lidé vám spíše uvěří a prokliknou než v případě malých affil webů. Navíc značná část zákazníků vždy hledá slevu před nákupem, tzn. vysoce konverzní návštěvnost.
Monetizace a rozvoj
Zisky z affiliate se u mne z tohoto projektu pohybovaly v řádu vyšších stokorun až nižších tisíců měsíčně. V žádném případě se nejedná o potenciál výdělku. Ten se při snaze může pohybovat úplně jinde. Já jsem měl tento projekt pouze jako krajový.
Pro monetizaci jednoznačně affiliate všeho druhu, cokoliv kde je akce, sleva nebo jen má otevřený affil, tak na slevokrále nahrát. Super možností je se přihlásit k newsletterům např. wedosu. který nabízí opravdu výhodné akce např. CZ doména za 99 Kč, EU doména za 33 Kč apod. a vložit tyto akce na slevokrale, bohužel na toto již nebyl čas. Dále teď přichází čas last minute zájezdů, takže stačí vytipovat atraktivní nabídky a dávat je do denních nabídek, stránku pak následně dále propagovat.
Asi znáte - http://affiliatekatalog.com/ - opravdu je veliký potenciál projekt pořádně rozjet vzhledem k množství partnerů, zejména pak v kombinaci se sociálními sítěmi, které jsem bohužel lajdácky doteď vynechal :-) Další možností je propagace pomocí PPC reklam Sklik, AdWords, zde je ohromná výhoda, že prostě vložíte nabídku a můžete spustit kampaň do pár minut, tzn. žádné dlouhé přípravy apod. Ideální i pro začínající marketéry, kteří si mohou zde všechno krásně vyzkoušet s důvěryhodným webem a získat zkušenosti.
Pro rozvoj je také možnost v automatizaci. Na web umístit kategorii, do které by import probíhal automaticky. Jen upozorňuji, že je nesmysl slevokrále ubít tím, že na web dáte necustumizovaný plugin! :-) (důvěryhodnost, vzhled apod.) Částečná automatizace je tak super pro poměr cena/výkon. Velice zajímavé je také portál jednoduše překlopit do zahraničních mutací :-)
Jak je vidět na obrázku z Collabimu, tak věnujete-li i trošku úsilí SEO, tak se Vám to opravdu vrátí. Již teď má web slušné pozice, stačí přidávat texty s klíčovými slovy a máte prakticky garantovaný růst návštěvnosti adekvátní Vašemu úsilí. Co teprve tohoto outsourcing, že :-)
Do Google Tag Manageru přístup mám, ale nedaří se mi najít přístup do Google Analytics, v případě zájmu nasadím nový a nastavím zdarma. Čistě organická návštěvnost bez jakékoliv propagace – počítejte spíše s nižšími desítkami/nižšími stovkami UI měsíčně. 250 je tedy orientační údaj, který si pamatuji cca před pár měsíci.
Web běží na Wordpressu, má tedy redakční systém a je aktualizován na nějnovější verzi 4.7.5, upgradovat wordpress a pluginy můžete bez omezení! Toto je z hlediska bezpečnosti a dalšího rozvoje portálu velice důležité.
Po skončení aukce vystavuji fakturu se splatností 5 dní. Vydražená cena je konečná, nejsem plátce DPH. Aukce začíná od korunky :-)
---------- Přidáno 09.06.2017 16:01 ----------
Pro kolegy ze Slovenska: fakturu mohu vystavit pouze na fyzické nebo právnické osoby z ČR. Nejsem plátce DPH (a pokud bych fakturoval mimo ČR, okamžitě bych se jím stal). Tedy vydražit můžete, ale počítejte s tím, že fakturu vystavuji pouze na subjekty z ČR. Děkuji za pochopení.
---------- Přidáno 14.06.2017 13:19 ----------
Právě jsem aktualizoval pro nového majitele celého slevokrále. Stav můžete vidět na screenu. Aktualizováno na nejnovější WordPress 4.8 a aktualizovány všechny pluginy. Vše bez problémů.
27 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 6. 7. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E