Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Navštěvovaný web o marihuaně Wikiweed.cz se ziskem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 5. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rozhodl jsem se prodat ziskový web www.wikiweed.cz, který provozuji od roku 2012. Web je otevřená encyklopedie pojednávající o marihuaně, zejména jejich odrůdách a nabízí návštěvníkům čerpat tyto informace a nebo poskytovat své vlastní poznatky ostatním uživatelům.
Historie:
V prosinci 2016 jsem přesunul web na administraci wordpressu a i když byla každá stránka řádně přesměrovaná, lehce poklesla návštěvnost. Ovšem z tohoto šoku se web již vzpamatoval a nabízím ho v plné síle jinému vlastníkovi.
Návštěvnost:
Průměrná návštěvnost v je 1500 návštěv měsíčně. Web má větší návštěvnost v sezónně a to je na jaře a na podzimu, kdy dosahuje návštěvnost kolem 2200. V zimě a v létě zase poklesne okolo 1000 měsíčně.
Obsah:
Obsah webu, je všechen unikátní a skrývá přes 100 naučných příspěvků. Web je velmi dobře optimalizován pro vyhledávače s S-rank 2. Cílem nové administrace bylo umožnit návštěvníkům doplňovat obsah bez nutného zásahu administrátora.
Vyhledávače:
Návod na výrobu mléka z konopí - Google 1.str 1.pozice, Seznam 1.str 1. pozice
Grow bazar - Google 1str. 3 pozice, Seznam 1.str. 3 pozice
White Widow - Google i Seznam 1.str. 6 pozice (tohle platí i pro většinu ostatních odrůd: Orange Bud, odrůda Lennon atd.)
Zisky
Zisk v posledním roce byl pouze z inzerce, kdy si web sami našli zájemci o inzerci. Nikdy jsem nikomu nic nenabízel a samozřejmě by mě nabídka umožnila vydělat jiné částky. V posledním roce z inzerce byl příjem 250,-Kč/ měsíc.
Zisky by šli určitě zvednout aktivní nabídkou inzerce a rozdělit dražší a levnější bannery. Ovšem největší zisky by se projevili pokud by web sloužil jako podpůrný web pro již zaběhnutý eshop a nebo pokud by se tento web předělal na eshop.
Jak je všem známo trh s konopím se extrémně rozrůstá a i stát je k tématu marihuana benevolentnější. V jistých státech je již prodej marihuany povolen a je jen otázka času, než tomu tak bude i v ČR a SR. Poté se s nepřesyceného trhu stane ohromná příležitost na získání financí.
Závěr:
Dotazy rád zodpovím a dražení nechám od 1,- Kč i když mám představu, kolik obdobné weby stojí, chci aby jste si určili cenu samy.
Děkuji,
Andrew
---------- Přidáno 22.05.2017 13:00 ----------
Ano, web prodávám i s FB stránkou https://www.facebook.com/Wikiweed/, která má 1150 členů. Mohu k webu prodat zvlášť i s.r.o., která nemá žádnou činnost ani závazky. Důvod prodeje, je že prodávám své vedlejší projekty. Budu prodávat brzy ještě jeden projekt, který je z úplně jiného odvětví. Tomuto tématu se již nebudu nadále věnovat a poskytnu veškeré mé poznatky, které jsem za 5 let získal. Kontaktovat mě můžete na 774 22 47 02 a vážnemu zájemci nabízím osobní setkání v Praze.
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E