Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

2 unikátní systémy pro tvorbu aplikací

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 5. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
V této nabídce vám přinášíme 2 v České republice unikátní systémy pro tvorbu mobilních a webových aplikací. Dnes nabízíme neomezenou "reseller" licenci pro obě platformy a stejně tak veškeré know how, které jsme v oblasti tvorby a prodeje aplikací vytvořených na těchto platformách získali v uplynulých 18 měsících.
Hlavní rysy
  • Nezávislost na OS: Obě platformy vytváří aplikace ve webovém rozhraní za použítí jak nativního Java nebo Objective-C kódu, tak webových technologií jako HTML a Javascript. Vy však nemusíte znát žádnou z těchto technologií, stačí ve webovém rozhraní pomocí průvodců přidat požadované funkce a nativní aplikace pro iOS, Android a další budou vytvořeny automaticky
  • Bez potřeby vlastního týmu: Obě platformy podporují jak jejich vývojáři, tak dedikovaný tým technické podpory, který vyřeší jakékoliv vaše problémy a dotazy, stejně tak jako dotazy vašich zákazníků
  • Neomezený potenciál výdělku: Díky možnosti prodeje nejen samotných aplikací, ale také přístupu do obou platforem máte opravdu neomezený potenciál výdělku a je jen na vás, jaký prodejní model zvolíte
  • Možnost prodeje přístupu: Naše licence vám zajistí přístup pro neomezený počet uživatelů, je tedy jen a pouze na vás, jestli dáte přístup pouze vašim zaměstnancům a spolupracovníkům, nebo jestli budete přístup k oběma platformám prodávat dále. Náš web je již na tuto možnost plně připraven
  • Bez potřeby předchozích znalostí: Součástí prodeje je také kompletní proškolení a video tutoriály, které můžete použít jak pro vaše potřeby, tak prodávat dále. Pomůžeme vám nastartovat váš nový business a zodpovíme jakékoliv dotazy od vytvoření aplikace, přes její prodej, až po předání aplikace zákazníkovi. Navíc máte doživotní aktualizace a technickou podporu od technologického partnera
SeattleClouds App Builder
Toto je naše první platforma. Přesto, že se jedná o starší produkt, je stále aktualizován a náš partner stále přidává nové funkce a šablony. Jedná se tak o velmi robustní platformu, na které lze vytvořit velmi komplexní a kvalitní aplikace.
  • Drag and drop editor: Centrálním prvkem celé platformy je tzv. drag and drop editor, kde několika kliknutími přidáte text, video nebo jakýkoliv z mnoha jiných elementů přímo na vámi editovanou stránku a to bez potřeby psát jedinou řádku kódu.
  • Přes 130 typů stránek: Tato platforma obsahuje přes 130 nativních typů stránek, vše od jednoduché textové stránky, přes eshop, členskou sekci až po rezervaci stolu přímo v aplikaci. Vše je nativní pro více platforem a není potřeba cokoliv programovat, stačí vyplnit několik polí a nová stránka je okamžitě funkční na všech platformách.
  • Přes 340 šablon aplikací: Náš technologický partner neustále přidává nové šablony a tak se jejich celkový počet vyšplhal přes neuvěřitelné číslo 340. Každá šablona je v podstatě hotová aplikace, kterou stačí upravit pro potřeby klienta. Patří zde vše od aplikací pro koncerty, přes několik desítek slaných her až po hotové aplikace pro kluby a restaurace. Stačí si pouze vybrat a můžete se pustit do tvorby nové aplikace za několik desítek minut.
  • Podpora pro 5 platforem: Jakmile vytvoříte aplikaci pro jednu platformu, je možné ji několika kliknutími zkopírovat pro jakoukoliv další podporovanou platformu. Je takto možné vytvářet aplikace pro Android, Kindle, iPhone, iPad a web.
  • Jednoduché publikování: Aplikace lze publikovat přes jednoduchého průvodce na jakékoliv platformě a to opět bez nutnosti zásahu do zdrojového kódu (ten je kvůli autorským právům nedostupný). Není tak během celého procesu potřeba vlastnit zařízení s Androidem, iOS nebo macOS, stačí vše jednoduše řídit z vašeho webového prohlížeče.
AppBuilder 2.0
Jedná se o jednodušší platformu s přístupem ke zdrojovému kódu, slouží tak ke tvorbě jednodušších aplikací přímo zákazníky nebo pro vytvoření základní aplikace a následného dokódování některých funkcí ručně
  • Vytvoření aplikace přes průvodce: Aplikace se vytváří přes několikakrokového průvodce, který provede zákazníka výběrem designu, přidáním a editací funkcí a stránek a v neposlední řadě také publikací aplikace. Celý proces je tak velmi jednoduchý a intuitivní.
  • 39 různých funkcí : Tato platforma nabízí celkem 39 funkcí/stránek, jedná se opět o širokou škálu nativních funkcí od integraci Wordpressového webu, přes věrnostní kartu až po vložení HTML kódu.
  • 25 šablon aplikací: Tato platforma obsahuje celkem 25 šablon, z nichž každá opět představuje kompletně připravenou aplikaci. Oproti Seattleclouds se odlišují především vzhledem, kdy tyto šablony vytváří aplikace jednoduše ovladatelné pouze z obrazovky, bez potřeby jakýchkoliv dalších tlačítek a sází především na tzv. flat design.
  • 3 platformy včetně zdrojových kódů: Tato platforma je plně hostována, vyvíjena a provozována našim technologickým partnerem, a tak nám tato licence dovoluje přistupovat také ke zdrojovým kódům aplikací. Po dokončení tvorby aplikace tak klient obdrží jak APK a IPA soubory, tak zdrojové kódy a projekt pro Xcode.
  • Skvělé doplnění: AppBuilder 2.0 lze použít jako doplnění Seattleclouds platformy a to hlavně při prodeji tohoto řešení zákazníkům, jedná se o jednodušší, méně robustní nástroj na tvorbu aplikací a používat jej tak může opravdu kdokoliv.
Informace výše nejsou v žádném případě vyčerpávající, kromě přístupu do těchto platforem je součástí prodeje také web, technická podpora, neomezené aktualizace, konzultace, atd. Ovšem, pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o demo nebo bližší informace kontaktujte nás přes SZ nebo SMS na 728220685
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 4. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E