Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Bezpečnostní testy webových aplikací | Konfigurace Linux Serverů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 5. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj/Dobrý den,
mé jméno je Kamil Vávra, jsem bezpečnostní expert a jednatel nové společnosti SYSYstems, s.r.o.
Etickému hackingu se věnuji necelých 10 let, na profesionální úrovni cca posledních 5 let.
Uživatelům Webtrhu nabízím své služby bezpečnostních testů webových aplikací. Mám za sebou bohaté zkušenosti na mezinárodní úrovni, velký přehled v oblasti webové bezpečnosti, jsem autorem blogu, kde každý den zveřejňuji nejaktuálnější informace z oboru.
V minulosti jsem se zabýval převážně bug bounty programy (v zahraničí poměrně rozšířený koncept, kdy společnost vyplácí odměnu za nalezení bezpečnostní chyby). Jsem jeden z prvních penetračních testerů, kteří se dostali na zeď slávy společnosti T-Mobile, pomohl jsem se zabezpečením serveru CSFD.cz a desítek dalších webových stránek v České republice.
Díky bug bounty programům v zahraničí jsem měl možnost úspěšně reportovat webové zranitelnosti u mezinárodních společností, jako jsou například Microsoft, Google, Fitbit, Spotify, Tesla a další. Začátkem roku jsem dostal ocenění za umístění mezi 90 nejúspěšnějších etických hackerů roku 2016 u americké společnosti Bugcrowd Inc. a momentálně jsem v jejich celosvětovém žebříčku veden na 178 místě.
Rozhodl jsem se nabídnou své služby středním firmám, menším podnikatelům a studentům. Na Webtrhu je spoustu uživatelů, kteří vyvíjejí vlastní redakční systémy, programují zajímavé projekty, nakupují, prodávají a využívají velice různorodý software. Všem takovým uživatelům bych rád pomohl otestovat a zabezpečit jejich služby. Bohužel běžné rozjeté společnosti nabízející penetrační testy se o takové zakázky vůbec nezajímají, případně je cena tak vysoká, že je to pro spoustu zdejších uživatelů nereálné.
Výhodou naší společnosti je individuální přístup, jedinečné know-how, kvalitní manuální práce, poměrně nízká cena (nemusíme zatím živit desítky zaměstnanců) a v první řadě vidina bezpečnějšího internetu v České republice. Pokud jste vlastníkem zajímavého projektu, vlastního redakčního systému, případně jakékoliv webové služby, u které Vás zajímá bezpečnost, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si individuální bezpečností audit dle Vašich možností a představ.
Pro několik prvních zákazníků jsem schopen nabídnout zajímavé podmínky, například 50% sleva pokud se nepodaří najít žádnou bezpečností zranitelnost.
V případě, že by snad měl někdo zájem o další služby naší společnosti, jedná se o:
Další kontakty jsou uvedeny na: https://www.sysystems.cz/kontakt
3 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
21 hodnocení
členem od 29. 10. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od levapsenyr (2 hodnocení)
28. 10. 2018

Naprosto bezproblémový obchod. Mohu jen doporučit.

ikona hodnoceni
od Ovie (228 hodnocení)
9. 11. 2017

Parádní spolupráce, blesková platba. Mohu jen doporučit! 🙂

ikona hodnoceni
od JAK39 (0 hodnocení)
4. 10. 2017

Výborná spolupráce, za kterou děkuji. Můžu s klidným svědomím všem doporučit. JK

ikona

Moc děkuji za pomoc – rychlou a skutečně nad rámec mých očekávání. JK

Další nabídky Více