Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptavame externi redaktory

Shanime externi redaktory schopne psat (resp. prekladat, kratsi clanky) o prirode a technice (hlavne lode, auta, letadla apod.). V 99% pripadu bude podkladem nejaka tiskova zprava v AJ, kterou bude zapotrebi prelozit, „vytahnout“ z ni klicove informace a ty pouzit k vytvoreni clanecku o 5-6 odstavcich (rozsahove to obvykle vychazi do 1500 znaku vcetne mezer, jen vyjimecne vic). Fotky neresite, ty resime my.
Samozrejme nemame zajem o lidi, kteri to budou prekladat doslovne pomoci Google Translatoru – predpoklada se jakasi znalost odbornejsich terminu z te ktere oblasti. Ukazkovym prikladem muzou byt nazvy ruznych chemickych sloucenin, kdy pri bezmyslenkovitem ("strojovem") prekladani casto vznikne naprosty nesmysl – tady plati „pokud si nejsem jisty, poradim se s Googlem“ (obvykle to zabere par malo minut navic).
Temata se budou zadavat e-mailem a mela by byt zpracovana idealne do 24 hodin od zadani. Jelikoz ve vsech pripadech pujde o aktualni (a nikoliv nadcasove) veci, vyhrazujeme si pravo nejaky clanek odmitnout, pokud ho autor posle třeba po peti dnech s tim, driv to nestihl.
Odmena pro zacatek 250 Kc/clanek s moznosti pozdejiho navyseni, coz odpovida zhruba 300Kc/NS. Upozornuji predem, ze neni mozna fakturace – vse se bude resit klasickymi autorskymi honorari, takze pocitejte se srazkovou dani (a take s tim, ze uctarna bude pro vyplatu honoraru potrebovat vase osobni udaje).
Zajemcum, kteri se ozvou do Posty, zadam behem nadchazejicich dnu zkusebni tema na cca hodinu prace. S temi nejlepsimi pak navazeme spolupraci.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
22 hodnocení
členem od 12. 12. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od FYNBOS (0 hodnocení)
21. 8. 2019
Katastrofální spolupráce. Rozhodně nedoporučuji ostatním uživatelům!
ikona hodnoceni
od Anazuz (16 hodnocení)
22. 5. 2015

Poděkování za doporučení a radu.

ikona hodnoceni
od Jakub Šrutka (31 hodnocení)
17. 4. 2012

Výmluvy o konci světa bez Internetu a nezájem dokončit obchod. Nedoporučuji

Další poptávky Více