Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Wshare.cz + vypracovaný podnikatelský plán s vysokým potenciálem + Facebooková stránka

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 4. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Nabízím k prodeji doménu Wshare.cz, která byla původně vytvořena k podnikatelskému záměru, o který jsem ztratil zájem z důvodu jiného projektu.
Jedná se o 40-ti stránkový podnikatelský plán. V plánu najedete 3 typy nápadů, které jsem časem chtěl sjednotit. Marketingový plán, SWOT analýzu a další...
Doména je aktivní i s platným webhostingem. Obsah domény neodpovídá podnikatelskému záměru, Šlo pouze o test.
Dále nabízím facebookovou stránku wshare.cz, která má 4566 likes!
Malý souhrn podnikatelského plánu!
Revoluční porovnávač služeb, který má za úkol pomoci firmám a živnostníkům zvýšit obraty v jejich společnostech. Dále se budeme snažit pomoci začínajícím podnikatelům a lidem, kteří raději vymění svou práci za práci někoho jiného.
Celý nápad vznikl z myšlenky, že v českém ani zahraničním webovém prostředí neexistuje podobný portál, který nabízí možnost vypočítat si přibližnou cenu služby. Celý porovnávač služeb funguje na stejném principu, jako známe vyhledávače Heureka.cz, Zbozi.cz nebo Glami.cz
Na webové stránky si zákazník nabije kredit do našeho kreditního sytému přes společnost Gopay s.r.o. poté se může rozhodnout podle služby, ke které přiřadí největší cenu za proklik a naopak.
Další vylepšení, které nemá na českém internetu konkurenci je konfigurátor, kde si může klient vyrobit zboží podle jeho představ a o si následně objednat nebo ho vložit do svého e-shopu.
Naše společnost nabízí nevyrobené zboží umístit do svého e-shopu. Zákazník bude v roli prostředníka, který pouze inzeruje zboží, které nikdy neuvidí (dropshipping) Výhoda je, že klient si postupem času může vypracovat finanční přivýdělek nebo se stát finančně svobodný.
Na závěr máme službu Wshare (work share), kde lidé budou sdílet svou práci za práci někoho jiného. Sdílení věcí nebo služeb je v posledních letech mezi lidmi velice oblíbené a přišlo mi, jako obrovská škoda ho do projektu nezapojit. Určitě i tato služba si získá mezi lidmi obrovskou oblíbenost.
Webové stránky budou graficky jednoduché, aby návštěvníci byli schopni rychle najít požadovanou službu.
Hlavní příjmy společnosti budou z marketingu SEM. SEM marketing se zaobírá PPC (pay per click), což je platba za kliknutí na odkaz. Provize z konfigurátoru a zakoupení s následnými provizemi z e-shopu. Ze služby Wshare budeme profitovat pouze z inzerce.
Na vývoji projektu jsem strávil mnoho času, proto doufám, že si doména mezi Vámi najde vhodného kupce, , který celý nápad dotáhne do vítězného konce!
Děkuji!
Martin Križan
+420 737502724 - v případě kontaktu
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 10. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E