Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress editorář – nejlépe student na přivýdělek

Tvorba minisites pro affiliate projekty.
Popis pracovní pozice
WordPress editorář spravuje přidělený server - hosting u Wedos pro více domén, nahrává Wordpress aktuální databázi včetně českého admin rozhraní, vytváří účty pro všechny spolupracovníky, počešťuje prvky v menu, v navigaci, na dalších lištách a pluginech, nahrává šablonu pro předem daný vzhled webu (často jen jednostránkový web), dále buďto sám mění grafické prvky a přizpůsobuje grafiku projektu, nebo úkoluje grafika v týmu a zadává mu práci v rozsahu stanoveného rozpočtu (zadávat musí jen jednoduché grafické úpravy v řádu sta korun, nikoliv unikátní grafickou podobu, ale např. jen přizpůsobení šablony WordPress), pokud je to nutné, tak vyhledává pluginy, nahrává je na web a přizpůsobuje je ve všech ohledech pro funkčnost v projektu, koordinuje další spolupracovníky, co se týče UX designu, plní prvky pro SEO na webu atp. V případě XML Feedu upravuje web pro jeho adekvátní využití např. do vybrané šablony či pluginu WordPress. Od PPC Specialisty přebírá kontejner GTM (Google Tag Manager) pro vložení do zdrojového kódu webu, případně vkládá další související scripty na web. Vkládá kontaktní informace o provozovateli webu, má za úkol sestavit odpovědnou webovou vizitku. Po dokončení práce na jedné minisite odezvádá vypracovaný přehled projektu (stručný popis o tom, co vše bylo na stránce vykonáno) koordinátorovi projektu, který výslednou práci schválí. V případě neschválení se musí vybraná část přepracovat na základě dodané námitky.
Odměna a časový rozsah
Mzda 100 Kč za 1 hod., obvykle 5-10 hod. pro 1 malý web. V případě tvorby středního webu 10-15 hodin. Měsíčně to bude asi 40-60 hod. času. Spolupráce od května dlouhodobá na DPP (dohoda o provedení práce), nejdříve bych však chtěl nějaké testovací práce pro začátek (placené stejnou sazbou, když se mi výsledek bude líbit).
Počet pracovních míst
1, za 2-3 měsíce budu možná potřebovat až 2x tolik času, pokud tedy máte zájem, zanechte mi alespoň kontakt s referencemi, jestli už budu mít někoho vybraného, založím si vás na později.
Kontakt
Prosím soukromou zprávou zde přes Webtrh, uveďte také vaše zkušenosti, mailovou adresu a telefonní číslo. Děkuji!
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 2. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza Šír (10 hodnocení)
12. 11. 2021

Vše probíhalo v pohodě, reakce klienta byla vždy okamžitá. Nakonec se vše povedlo jak bylo potřeba a budu se těšit na případnou další spolupráci.

ikona hodnoceni
od Petr Kývala (45 hodnocení)
25. 6. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více