Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor ovládající ruštinu

Pro úspěšný online projekt hledám schopného člověka, který by nám pomohl s každodenní tvorbou obsahu pro rubriku Zprávy. Podmínkou je bezproblémová schopnost překladu z ruského do českého jazyka.
Požadavky:
- bezchybný psaný projev + psaní všemi deseti
- praxe (nejde o práci pro nikoho nezkušeného, kdo si nikdy psaním nevydělal ani korunu a neví, co taková práce obnáší; nicméně nehledáme ani profesionály, jelikož nejde o tvorbu originálních textů ani o plnohodnotné zaměstnání; šanci má každý, kdo aktuálně hledá přivýdělek, brigádu nebo poloviční úvazek a má ambici se v psaní zlepšovat, příp. se tím někdy živit, nicméně určitá základní kvalitativní úroveň je nutná - za špatně strukturované a nečitelné texty neplatíme)
- proaktivita a zodpovědnost (potřebujeme, aby náš tým byl schopen fungovat samostatně a hledáme proto lidi, na jejichž slovo se lze spolehnout a kteří se nebojí přicházet s vlastními nápady a návrhy; fungujeme na jasném plánu, který je potřeba dodržovat, nezodpovědné chování netolerujeme)
- pravidelná komunikace (požadujeme možnost pravidelné komunikace skrz mail, Skype, v akutních případech i po telefonu)
- časová flexibilita (v neposlední řadě je nutné mít čas psát například ve všední dny dopoledne, možnost psát o víkendu je určitě výhodou + možností, jak zvýšit svou výplatu; pokud víte, že často nemůžete celý den psát, nemusíte na tuto poptávku vůbec odpovídat)
Pokud výše napsané splňujete, nabízíme:
- možnost stát se součástí rostoucího online projektu, nabrat zajímavou praxi a orientaci v online mediálním prostředí, zlepšit si slovní zásobu cizího jazyka a naučit se pracovat s novými mediálními formáty a propracovaným redakčním systémem
- možnost pracovat dle libosti z domova formou Home Office; jak si vše rozvrhnete, je téměř úplně ve vaší režii, jedinou podmínkou je, aby byla dohodnutá práce včas dodána
- spolupráci buď formou DPP, nebo na ŽL
- férové finanční ohodnocení (50 Kč / 1000 znaků včetně mezer - znovu připomínám, že nejde o tvorbu originálních textů, spíš o rewriting z cizího jazyka, šikovní a rychlí lidé si tedy bez problémů mohou přijít a běžně přicházejí na hodinovou sazbu v řádu několika set korun) + možnost bonusů za vlastní iniciativu a tvorbu originálního obsahu.
Zájemci nechť se prosím ozvou do soukromé zprávy a napíšou něco málo o sobě a svých dosavadních zkušenostech s psaním a tvorbou textů (pokud máte třeba LinkedIn, nemusíte nic vypisovat, stačí poslat odkaz).
Vybraného člověka čeká několikatýdenní až měsíční zkušební doba (která samozřejmě bude v případě spokojenosti celá zpětně proplacena) - spolupráci je možno zahájit ihned, příp. od poloviny dubna po předchozím zaškolení. Vzhledem k předchozím zkušenostem a obrovskému zájmu rovněž předesílám, že možná NEBUDE časově možné, abych zareagoval na všechny odpovědi. Pokud ale odpověď dostanete, bude to určitě proto, že jste nějakým způsobem zaujali.
Předem děkuji za všechny nabídky
Tomáš Durčák
38 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 10. 3. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Sidie (1 hodnocení)
20. 2. 2018

Skvělá spolupráce. Žádný problém.

ikona hodnoceni
od Smazany ucet 243 (72 hodnocení)
22. 6. 2015

profesionál na svém místě – precizní, rychlý a spolehlivý

ikona hodnoceni
od mBusiness (25 hodnocení)
18. 5. 2015

Vše v pořádku dodáno.

Další poptávky Více