Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám mentora, obchodního partnera

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 4. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den všem,
jsem mladý muž, 25 let, který je (alespoň dle mého neskromného názoru) plný nápadů, ideálů a vizí, které by velmi rád "přetavil" v nějaký úspěšný business. Avšak jakmile se pustím do realizace některého ze svých nápadů, narazím většinou na jedno a to samé - a tím je má nezkušenost.
Samozřejmě je hezké, že máte v hlavě spoustu nápadů a jste kreativní, ale k čemu vám to je, pokud s tím nedokážete pracovat? Právě tato myšlenka mě trápí několik posledních měsíců a odmítám se ztotožnit s názorem, že pro podnikání musí člověk "uzrát". Daleko více totiž souhlasím s názorem, že právě ten správný člověk mě dokáže posunout dále a postupně mi předávat pro mě tolik cenné informace a zkušenosti. Upřímně, je hrozné v tichosti přihlížet, jak jiní podnikatelé spouští projekty, nad kterými jsem přemýšlel X let zpátky, akorát jsem neměl to odhodlání a zkušenosti, abych věděl či si dokázal poradit, jak takový business spustit sám.
Nehledám investora (!), protože ctím názor, že rozjezd naprosté většiny podnikatelských záměrů se dá zvládnout i bez externích finančních injekcí. Hlavně o to momentálně vůbec nejde. Hledám člověka, který bude ochotný se mnou sdílet mé radosti i útrapy spojené se startem nových projektů. Hledám někoho, kdo mě bude motivovat k lepším výsledkům, někoho, v kom budu mít stoprocentní podporu, ale zároveň z něj budu cítit autoritu, kterou nebudu chtít nikdy zklamat. Zkrátka a dobře někoho, s kým "to potáhnu" svým obchodním životem a jednoho dne mu to vrátím - i s obrovským úrokem:)
Pokud jsem Vás alespoň trochu zaujal, věnujte mi 2 minuty Vašeho času a napište SZ.
Z.K.N.
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 5. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více