Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám e-shop profi vlasová kosmetika, vlasové elektro, vybavení kadeřnictví

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 3. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji krásně graficky zpracovaný e-shop, který funguje formou přeposílání objednávek se zaměřením na profi vlasovou kosmetiku zejména značek Berywell, BBcos, Compagnia de Collore. Profesionální vybavení kadeřnictví jako je kadeřnický nábytek (křesla, mycí boxy,…atd.), nůžky, kadeřnické sety,atd.
E-shop je vedený v systému Prestashop. Do eshopu byly investovány finanční prostředky za různé moduly + XML Feedy od dodavatelů. Eshop je zaregistrován na portálech Zboží, Heureka, Google nákupy, FB stránka. Je napojený na Heureka, Zboží.cz, Google nákupy, má FcB. Částečně provedeno seo v jednotlivých kategoriích. (některá kw – dobrá pozice na seznamu)
Aktualizace zboží ruční nebo automatická přes Total import. Přijetí objednávky se automaticky propíše dodavateli. (1 dodavatel vlastnící kamenné prodejny po ČR a Slovensku). Provize za prodané zboží v rozmezí 10-25 %. Odpadají skladové zásoby, EET pokladny a další náklady spojené s distribucí.
www.perfect-hair.cz
E-shop je mladý v provozu od 9/2016 a produkuje cca 25 tis. tržby/měsíčně. Pokud se mu budete správně věnovat (marketing, propagace), velký potenciál, profi vlasová kosmetika za přijatelné ceny pro koncového zákazníka. U vybraných značek minimální konkurence. Dodavatel nemá zájem rozšiřovat počet e-shopářů.
Mrkněte, volejte, pište – info@perfect-hair.cz (603807945). Cena odpovídá vložené investici. Při rychlém jednání a bezproblémové domluvě, sleva možná.
4 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E