logo
24.03.2017 08:15
1
Ahoj,

dnes na mě svítil červeně odkaz na vlastní profil v menu.

V horní části stránky stojí "Vaše fakturační údaje jsou soukromé. Získají je pouze lidé, se kterými uzavřete obchod přes Webtrh."

Tak si svůj profil otevřu ze zvědavosti na jiném prohlížeči, kde nejsem přihlášený a stejně je vidím.

Ne, že by mi to vadilo. Když člověk podniká, jsou to běžně uváděné a vyhledatelné údaje. Ale zajímá mě, co má tahle změna znamenat a jaký má hlubší smysl?

Ehm, ano, nevidím své telefonní číslo. To je veškerá ta změna? Nechtělo by to spíše vylepšit jinou funkčnost - již několikrát zmiňovanou stále dokola v posledních týdnech?
24.03.2017 08:45
2
potvrzuji, ze ty udaje vidím :)
24.03.2017 10:12
3
Jsou to dvě různé věci:

1. Profil - Fakturační údaje svítily červeně, protože byl čas je ověřit. Pokud se nezměnily, stačí odkliknout formulář.
Chybí tam vysvětlující hláška, přidáme ji.

2. Fakturační údaje v tvém uživatelském profilu se zobrazují, protože sis to zaškrtl v nastavení svého profilu.
Defaultní nastavení je nezobrazovat.
24.03.2017 11:56
4
V tom pripade je tedy vse v poradku. Omlouvam se za paniku.