Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Spolupráce – prodej v DE + AT

Dobrý den,
hledáme partnera pro prodej našeho zboží v Německu + Rakousku. Jsme firma zabývající se B2B a B2C prodejem v CZ a SK se zaměřením na akvaristiku. Na zdejším trhu máme rozsáhlou základnu zákazníků/obchodů a v našem segmentu jsme již docela významný hráč na trhu. V minulosti jsme se již snažili prorazit na trhu v Maďarsku ale bohužel bez většího úspěchu, jelikož jsme nedokázali překonat jazykovou bariéru.
Máme oficiální zastoupení několika známých a velmi oblíbených značek. Dále dovážíme z Číny a jejího okolí několik velmi populárních značek, které jsou velmi oblíbené v Evropě (ceny nabízíme lepší než na Aliexpressu apod. + máme poštovné zdarma a doručení do dvou dnů od objednání + samozřejmě možnost reklamace).
To že jsme přímí dovozci z továren nám dovoluje i při vysoké marži prodávat za lepší cenu než konkurence (na trhu v CZ/SK to není možné, protože jako velkoobchod musíme nabízet dostatečnou marži i naším VO odběratelům, proto si myslíme, že na trhu v DE+AT by mohl být velký zájem).
Neplánujeme v DE+AT prodávat kompletní sortiment ale pouze "trháky" a zajímavé produkty (tipuji max do 200 položek v eshopu, spíše méně).
Co tedy od našeho budoucího partnera požadujeme? Solidní vystupování. Ovládání němčiny (ideálně i žít v DE nebo AT). Chceme abyste vyřizoval zákaznickou podporu (především email, tel. spíše okrajově, nevíme jak důležitý je v DE) + částečně se staral o marketing. Jelikož neovládáme jazyk, tak nevím kde přesně cílit. Jedná se o práci z domova.
Dále chceme abyste vybudoval mini web/eshop (alespoň částečně za naší pomoci). Je to z toho důvodu, že chceme již od začátku vidět, že naše spolupráce bude mít budoucnost a nebude se jednat o krátkodobý zájem, který velmi rychle skončí. Velmi důležitým parametrem je, aby náš budoucí partner byl akvaristika (to bohužel velmi zúžuje výběr).
Co můžeme nabídnout? Kompletní vyřízení objednávek. To znamená, že budete shánět a komunikovat se zákazníky ale jakmile bude přijata objednávka, tak zboží připraveníme a ihned odešleme na adresu zákazníka. Všechny náklady spojené se skladovými zásoby, expedicí a tím vším spojeným budou pouze na nás. Zisk budeme mít rozdělen podle %.
Uvítáme spolupráci s čechem i slovákem.
Do SZ mi prosím napište, jaké máte zkušenosti a případně co můžete nabídnout abychom dokázali prorazit na tamním trhu.
Budeme se tešit na Váš případný zájem.
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 21. 2. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od foxo79 (21 hodnocení)
26. 11. 2020
ikona hodnoceni
od Jan Zygula (2 hodnocení)
9. 1. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ThinkEasy (5 hodnocení)
27. 12. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více