Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Podmínky využívání služeb na webu

Jiri Stepanek
verified
rating uzivatele
17. 2. 2017 17:30:22
Dobrý den,
Na začátek bych chtěl jenom zmínit, že se ve věcech jako jsou právo, smouvy, atd. vůbec nevyznám. Je mi 16 let a vytvořil jsem si takový webový portál na inzeráty, který bych si rád zabezpečil. Spoustu podobných webů (např. bazoš) má svoje "Podmínky využívání služeb" a asi by nebylo moc moudré, je na svém webu nemít. Co jsem se tak koukal, tak většinou popisují nějakou základní funkčnost stránky, souhlas uživatele, že mohu zpracovat jeho data a spoustu dalších věcí, které bych sám asi nedokázal vymyslet.
Měl bych tedy 2 hlavní otázky:
1) Za kým mám jít, aby mi s tím pomohl/vytvořil? Díval jsem na web https://www.legito.cz/ se kterým bych to asi zvládl sám, ale nemám ponětí jaký typ smlouvy použít. Samotný "Souhlas s poskytnutím osobních údajů" asi stačit nebude...
2) Ohledně Duševního vlastnictví/Copyrightu - to je automatické nebo musím nějakou konktrétní věc registrovat? Bych bych nerad, abych za pár měsíců viděl někde úplně stejný web s jiným majitelem.
Předem moc děkuji za jakoukoliv radu.
17. 2. 2017 17:30:22
https://webtrh.cz/diskuse/podminky-vyuzivani-sluzeb-na-webu/#reply1260524
Petr91
verified
rating uzivatele
20. 2. 2017 00:35:54
Pěkný večer, Jirko,
měl jsem podobný problém s hledáním té vhodné smlouvy (nakonec jich z toho bylo víc) a nevěděl jsem si s tím taky rady... Ale na Legitu jsem objevil, že mají u každé smlouvy tlačítko na doporučení vhodné smlouvy. Za pár korun obdrží tvoji specifikaci problému advokáti a jeden z nich ti doporučí vhodnou smlouvu, popř. víc smluv.
Tak třeba to pomůže ;)
Petr
20. 2. 2017 00:35:54
https://webtrh.cz/diskuse/podminky-vyuzivani-sluzeb-na-webu/#reply1260523
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit