Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Portál Známýporadce.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 2. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Touto cestou jsem se rozhodl Vám nabídnout koupě portálu, který je zaměřený na prezentaci finančních poradců a společností vč. hodnocení.
Webový portál jsem provozoval něco přes tři roky. Upřímně jsem mu nedal moc velkou péči, což se odvíjelo na rozvoji. Za tuto dobu se mi podařilo domluvit některé zajímavé akvizice s finančními společnostmi formou reklamy na mém portále. Další věcí je rozjednaná spolupráce ohledně propagace, náboru tisíce poradců a spolupráce na prodeji reklamního prostoru. Portál jsem se rozhodl prodat z důvodu nedostatku času a nechci, aby daný portál z potenciálem ležel ladem.
Co je asi důležité, tak otázka, jak tvořit zisk a živit se tímto portálem?
U tohoto webové portálu je mnoho podob, jak tvořit zisk a samozřejmě je mnoho prostoru kam portál posouvat. Standardně jde o tři možnosti profitu, což jsou stálé platby od poradců za zobrazování profilu vč. kontaktních údajů a získání vyšší pozice se značkou doporučeno, dále platba za zobrazení jedné poptávky a možnost umístnění reklamního banneru nebo zaslání newslatteru. Je mnoho poradců, společností, které jsou ochotni platit nemalé částky za vyšší pozice a reklamní prostor, PR články, affiliate.
Portál je plně funkční a je vytvořen na vlastním redakčním systému. Nedávno jsme dokončili i novou grafiku, která je samozřejmě součástí prodeje. Výhodou je dobře zpracované SEO, což ukazuje míra opuštění návštěvníku, nové uživatele a zobrazovaní na prvních pozicích ve vyhledávači.
Má Vize?
Má vize byla taková, že si najdu partnery, kteří budou portál zastřešovat, a to bude přinášet pravidelný příjem. Dále bych se věnoval náboru finančních poradců a akvizicí na placené profily.
Touto cestou se dají vydělat hodně pěkné peníze, které pokryjí jak provoz (který je teď nulový), tak Vám zajistí investice do rozvoje a v samozřejmě Vám padne i něco do kapsy. Ve světě financí se točí mnoho peněz tomu věřte! Jen pro příklad se mi před cca půl rokem ozvala jedna nejmenovaná společnost, která měla zájem platit 10tis Kč každý měsíc, za podmínek pravidelných článků, oslovení poradců s nabídkou spolupráce. V České republice máme přes 30tis aktivních poradců a pokud byste měli 1tis poradců a každý Vám dával 100 Kč měsíčně, tak to není špatné ne? A to samozřejmě nepočítám stálé spolupráce.
Jsem ochoten Vám se vším v začátcích pomoci a nebráním se i dlouhodobé spolupráci. Přeci jen jsem nechal na portále nějaký čas a nasbíral jsem mnoho zkušeností a důležitých kontaktů, které se i Vám budou velice hodit! Myslím si, že mohu předat i velice praktické informace o tom jaké jsou ještě trhliny na trhu a co dalšího ze světa financí na tento projekt napojit.
Pokud jste si nabídku přečetli až sem, tak děkuji a zřejmě Vás to zajímá. Pokud tedy máte dotazy, tak jsem zde pro Vás, piště do zprávy nebo na e-mail danisko@ardmedia.cz
Níže přikládám fotky administrace, portálu a nové grafiky. Další obrázky zasílám do zprávy či e-mailu.
12 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E