Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate minisite pro kosmetiku Aknicare

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 2. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám exkluzivní doménu AKNICARE.CZ s obsahem mikrowebu kosmetické značky Aknicare, kterou v CZ distribuci zastupuje Notino (Parfums.cz). Minisite je prezentací značky kosmetiky určené k léčbě akné a dermatitidy.
Doména registrována 16.9.2016, od té doby návštěvnost v desítkách unikátů za měsíc. Nějaké prokliky i přímo na Notino.cz, zatím bez konverze. Notino.cz poskytuje affiliate program přes síť CJ.com (Commision Junction / Conversant), kterou lze využívat jak pro plátce DPH, tak pro neplátce (přes českého prostředníka Vivnetworks).
Máte-li zaměření na zdraví/krásu/mládež, může to být zajímavý kanál pro monetizaci Vašeho obsahu a cross-sell. Důvodem prodeje je větší focus na hlavní affil projekty, mám těch webů mnoho a nejde všem věnovat stejnou péči. Data z Google Analytics a CJ.com poskytnu na vyžádání.
Web hostován na Wedos Miniweb zdarma, doména 151 Kč ročně, jiné náklady nejsou. Součástí prodeje je doména aknicare.cz, obsah webu/převedení na Váš miniweb u Wedosu či export statického webu jinam a Facebook stránka.
4 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 14. 3. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E