Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vyřešení problému s AdSense – Zablokovaná doména

Ahojte,
mám takový problém s AdSense. Před cca měsícem a půl byla klientovi po roce zablokována doména. Přišel mu mail, abyc napravil vše podle pravidel (nezdál se jim obsah na několika stránkách). Toto jsem si myslím upravil, a odeslal žádost o kontrolu. Kontrola proběhla, ale přišel mi mail, že na té stránce není není vložen kód. Ten kód tam ale vložený je.... Zkoušel jsem to minimálně 6x, a vždy mi přišla následující odpověď. Setkal jste se s tím někdo? Bohužel URL sem dát nemůžu, klient s tím nesouhlasí. Doménu pouze v SZ.
Dobrý den,
obdrželi jsme váš požadavek na opětovnou kontrolu, zjistili jsme však, že adresa URL zadaná ve formuláři směřuje na stránku, která neobsahuje žádný kód reklamy AdSense. K tomu, abychom mohli váš požadavek přezkoumat, potřebujeme adresu URL stránky s kódem reklamy, a to i v případě, že zobrazování reklam na vašich stránkách domena.cz je dočasně pozastaveno.
Jakmile kód reklamy AdSense znovu přidáte, odešlete prostřednictvím centra nápovědy nový požadavek. Při jeho zadávání vložte adresu URL stránky s kódem reklamy do pole Adresa URL dotčeného webu.
Pokud jste ze stránky, která nesplňovala naše zásady, trvale odebrali veškerý kód reklamy, můžete nám v tomto formuláři alternativně poskytnout příklad stránky z vašeho webu, která obsahuje kód reklamy a odpovídá našim zásadám. Jestliže jste kód reklamy AdSense odstranili z celého svého webu a nechcete již na těchto stránkách službu AdSense používat, není nutné požadavek odesílat.
V centru nápovědy najdete o programových zásadách AdSense podrobnější informace.
S pozdravem
tým Google AdSense
Poptávám tedy někoho, kdo by pro mne neřešitelný problém vyřešil....
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
60 hodnocení
členem od 25. 3. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Limedia (3 hodnocení)
1. 11. 2023

Skvělá spolupráce! Platba rychlá a komunikace bez problému. Doporučuji všem.

ikona hodnoceni
od WendysBlack (27 hodnocení)
4. 10. 2022
ikona hodnoceni
od WendysBlack (27 hodnocení)
18. 7. 2022

Další poptávky Více