Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Doména JakZiskatPraci.cz na prodej – možný prodej včetně systému

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 1. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Prodáváme doménu http://JakZiskatPraci.cz. Na webu běžel a v současné době ještě běží web pro prodej stejnojmenné knihy. Web a jeho obsah není součástí aukce, ale v případě zájmu je možné web s celým prodejním systémem prodat také, nicméně bez knihy, ta zůstane nadále vlastnictvím autora.
Na doménu vedou odkazy z článků v médiích (např. idnes), bylo o ní psáno v nejen v elektronických, ale i tištěných médiích a o knize/webu bylo hovořeno i v televizním pořadu.
Pokud by měl někdo zájem o celé webové řešení, vhodné na prodej eknih, infoproduktů apod. jede to na Wordpressu + placená a poupravená premiová šablona, prodejní systém je Woocommerce upravený pro prodej el. knihy i tištěné knihy. Woocommerce je upravený vlastním řešením pro sociální ochranu PDF, tzn. do každého prodaného PDF se automaticky vkládá informace o kupujícím. V případě pirátského šíření tak jde snadno identifikovat kdo to neoprávněně zveřejnil. (úpravu je možné při případném prodeji používat pro daný web, ale součástí prodeje není licence na její další využití jinde nebo přeprodej)
Systém je napojený na mailchimp, má automatické zasílání 3 navazujících newsletterů, obsah se váže ke knize, ale lze použít podobný princip pro Vaše řešení.
Dále je v systému affiliate, který je napojený na prodej elektronických i papírových knih. V současné době by měli být všechny závazky vůči partnerům vyrovnané a pokud do prodeje vzniknou nějaké nové, budou také vyrovnány. Doména, popřípadě celý web se prodává bez jakýchkoliv dalších závazků.
V případě zájmu o celé webové řešení bude částka o 20.000 Kč dražší.
K prodejní ceně je nutno připočítat DPH
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
50 hodnocení
členem od 20. 11. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E