Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám partnera pro provozování e-shopu s dětským oblečením

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 1. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledám partnera pro provozování e-shopu s dětským oblečením, kategorie 0-14 let. Ze své strany zabezpečím dodávky vybraného zboží na splatnost. Zboží bude buď skladem u Vás nebo bude odesílané z Polska nebo bude ve fulfillmentu. Zabezpečím unikátní obsah, ke každému produktu několik produktových fotografií + image fotografie + videa. Obsah je velmi kvalitní.
Z vaší strany očekávám buď již zavedený e-shop s dětským zbožím nebo s dětským oblečením, případně e-shop s jiným segmentem, ve kterém můžeme najít potřebnou cílovku. Očekávám spolehlivost v platbách ve splatnosti, případně v realizaci vratek zboží (toho, co se neprodalo). Hledám někoho se zkušenostmi s vedením e-shopu, s databází klientů v dané cílovce, se zkušenostmi ve vedení sociálních sítí a reklamních kampaní. Financemi můžeme reklamní kampaně také podpořit.
Zboží je ukrajinské výroby, ale je velmi kvalitní a pěkné designově. Cenově velmi konkurenční. Není nutné nic vyclívat, dodávky zboží na sklad budou realizovány od polské dceřinné společnosti, zboží je již vyclené, označení visačkami v češtině, čárovými a QR kódy. Zboží se již v ČR začínají prodávat někteří partneři, ale pro svůj e-shop je také místo.
Osobní schůzka možná v Praze 01-02-03 února.
Prosím jen seriózní zájemce, nechci dělat nic na zkoušku, ale stabilní, dlouhodobý obchod. Na email mohu poslat prezentace a veškeré podrobné informace.
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více