Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zrychlení webu bežícího na WordPress a příprava na PHP7

Dobrý den,
mám web, který běží na Wordpressu a WooCommerce:
Koupil jsem designovou šablonu, ovšem je pravděpodobně graficky poměrně náročná na loadtime. Také používám WPML plugin, který mi přijde že web hodně zpomaluje. Jelikož rychlost webu mi příjde poměrně krizová a dosáhl jsem hranice svých znalostí, hledám někoho, kdo by mi web optimalizoval rychlostně. Také potřebuji připravit web na PHP7, které můj server podporuje. Bohužel mi to hlásí chyby (pravděpodobně konflikt s pluginy nebo šablonou). Hledám nejlevnější variantu, někoho kdo má již s Wordpressem dlouhodobé zkušenosti, němělo by to být pravděpodobně na dlouho. Předem díky.
Nabídky poprosím sem nebo na info@wearbound.com
EDIT: dávám sem inzerát po druhé, dva lidé se na to dívali ale nic nenašli. Testoval jsem také, že bez WPML pluginu nastává zrychlení zhruba 6 sekund a více v loading timu. Podle WPML článků také je potřeba vypnout tři faktory v jejich nastavení, bohužel v mém případě to rychlost neovlivnilo. Také jsem zvednul max memory limit na 252 MB (web běží na vlastním serveru s 2 GB ram).
Každopádně bez WPML mi web naběhnul tak o 6 sekund rychleji. Dalo by se říct, že to WPML mi přijde jako jedna z hlavních věcí. Mám vlastní server u savana.cz a od té doby mi přijde, že začaly potíže. Přitom mám u nich 2 GB ram server. Memory limit jsem nastavoval na 256 mb jak na wp tak php. Sticky links tuším nepoužívám, ale z těch testů mi přijde jako hlavní problém string translation. Ještě mám takové podezření, že i samotné string translation by nemuselo být problém ale kdysi dávno jsem si nechával přeskenovat aby se našly strings z jednotlivých pluginů, teď jich tam je přes 3000 a to by mohl taky být ten hlavní problém. Nevím ale jak to zpětně udělat, aby WPML rozeznávalo jen strings z core WP a např. šablony. Testoval jsem pluginy na zátěž viz.:
22208
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
8 hodnocení
členem od 20. 10. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Vaclav. (9 hodnocení)
15. 2. 2013

Bezproblémový obchod, můžu jen doporučit.

ikona hodnoceni
od M (22 hodnocení)
22. 11. 2012

dobra komunikace, rychla platba

ikona hodnoceni
od M (22 hodnocení)
27. 7. 2012

bezproblémová domluva, rychlá platba

Další poptávky Více