Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Marketingový a telemaketingový specialista hledá obchodní spolupráci – zkrácený úvazek cca 100 hodin/měsíčně.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 1. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den.
Marketingový, telemarketingový a obchodní specialista s 15ti letou praxí hledá spolupráci se seriózní společností/podnikatelem v Praze.
V současné době jsem v rekonvalescenci po operaci páteře s možností docházet do firmy a hledám spolupráci se seriózním podnikatelem/společností v Praze na na zkrácený úvazek (cca 100 hodin měsíčně). Jsem finančně zajištěný a mojí hlavní pracovní motivací nejsou v současné době peníze, ale pracovní kontakt s lidmi a práce samotná. Můj zdravotní stav se zlepšuje a není tedy vyloučeno, že po tomto přechodném období pro Vás budu v případě vzájemné spokojenosti pracovat dlouhodobě.
Pokud obchodujete s kvalitními produkty a nebo poskytujete kvalitní služby, tak Vám nabízím komplexní spolupráci nejenom při jejich prodeji (například: navýšení prodeje, podpora prodeje a prodej Vašich kvalitních produktů a služeb, tvorba obchodních prezentací, nadstandardní péče o Vaše stávající klienty a akvizice klientů nových, rozšiřování Vašich obchodních aktivit, komplexní obchodní činnosti, marketing a telemarketing, speciální personalistika, školící i doškolovací procesy pro manažery a obchodníky, budování a vedení obchodních týmů, administrativní činnosti, přivedení přímých zákazníků do Vaší firmy, prodejny, e-shopu s luxusním zbožím atd.).
Veškeré potřebné informace naleznete v jednotlivých rubrikách mých profesních webových stránek: www.obchod-marketing.jex.cz a Vaše jakékoliv dotazy rád zodpovím na některém z níže uvedených kontaktů.
P.S. Pouze pro upřesnění informací uvádím, že nemám zájem o spolupráci v oblastech MLM, nebankovních úvěrů a IT služeb/produktů - děkuji za pochopení.
S pozdravem – J. Vorel
Obchod - Marketing - Telemarketing
J. Vorel - marketingový specialista
E-mail: obchod-marketing@email.cz
Telefonní číslo: 702 664 113
www.obchod-marketing.jex.cz
.
.
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 9. 4. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více