Zadejte hledaný výraz...

Hledám společníka/investora pro unikátní projekt zaměřený na V.I.P. klientelu.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 1. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den.
Pro legální unikátní erotický projekt, ve kterém bude cílová klientela z řad takzvaně "horních" deseti tisíc a V.I.P. hledám seriózního společníka/investora v jedné osobě (nejraději z Prahy), který je pohodovou, vyzrálou a heterosexuální osobností (40+) a má zájem podnikat v oblasti plné krásných dívek a žen.
Důležité pro mne je, abychom byli lidsky tzv. naladěni na stejné vlně, aby Vás bavilo podnikání v oblastech erotiky (Vaše účast během erotických castingů, pořádání erotických akcí pro V.I.P. klientelu, natáčení, focení atd.), aby jste měl podnikatelské (manažerské) zkušenosti a dostatek volného času alespoň v začátcích tohoto projektu.
Výši Vaší investice a její návratnost preferuji projednat společně během osobního jednání a nebo předběžně během telefonického hovoru.
Já Vám mohu nabídnout atraktivní projekt a podíl až 50% v budoucí společně založené s.r.o., nadstandardní zajištění veškerých marketingových, telemarketingových a všech souvisejících činností na základě mých dlouholetých zkušeností atd.
Od Vás očekávám, zajištění technických, účetních a legislativních věcí, zajištění vhodných prostor, úvodní financování všeho souvisejícího a férové rozdělení našich činností dle vzájemné domluvy.
Bližší informace rád poskytnu vážnému zájemci, který splňuje výše uvedené a v případě Vašeho zájmu si můžeme následně domluvit osobní jednání.
Přeji Vám hezký den.
.
.
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více