Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Také se vám nelíbí systém EET? Pojďte s tím tedy něco udělat

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 1. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Kladivo na EET
Jsme velmi znepokojeni trendem neustálého omezování osobních svobod jednotlivce a zejména zavádění EET vnímáme jako brutální nástroj, který významným způsobem zhoršuje podmínky k podnikání v naší zemi.
Rozhodli jsme se proto udělat něco, co může drobným podnikatelům alespoň částečně pomoci přežít jejich nezávidihodný úděl.
Vytvořili jsme univerzální webovou aplikaci http://kladivonaeet.cz , která bude pro omezený počet transakcí zcela zdarma a pro neomezené používání bude k dispozici za minimální paušál (od 49 - 79 Kč měsíčně). Výhodou aplikace je naprostá jednoduchost a možnost využítí stávajích IT vybavení.
Máme také vymyšleny i další možné kroky, které by podnikatelům dokázalo EET ještě více zjednodušit.
Vzhledem k tomu, že ještě pracujeme na dalších aktivitách, které nás časově velmi vytěžují, nemůžeme bohužel věnovat rozvoji tohoto projektu dostatek energie. Budeme velmi rádi, když nám v tom dle svých možností a schopností pomůžete!
Nebráníme se jakékoliv formě spolupráce. Od financí , přes využití vašeho know how nebo kontaktů, až po různé drobné "pomocné práce" který je potřeba také udělat :-)
Budeme se těšit na vaše nabídky spolupráce a věříme , že naše společné aktivity dokáží pomoci drobným podnikatelům přežit !
Zdraví
Petr Málek
11 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 10. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více