Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej 370 webů a domén různého zaměření (sázky, cestování, zdraví aj.)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 1. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme k prodeji přesně 311 webů a 61 samostatných domén nejrůznějšího zaměření. Řada domén je registrována před rokem 2010, některé weby už běží tři nebo čtyři roky. Pro přehlednost jsme připravili kompletní nabídku na https://www.adbees.cz/.
Výběr toho nejlepšího:
Spousta webů má návštěvnost a vydělává více, či méně přes CPC, affiliate programy (Booking.com, Invia.cz, CJ.com a jiné) nebo prodej zpětných odkazů (místy bude někde třeba jeden nebo dva odkazy pár měsíců nechat). Jednotlivě ale výdělky nesledujeme, což je zároveň hlavní důvod prodeje - nemáme na údržbu celé sítě čas a řada výdělků nám kvůli tomu uniká.
Za zmínku stojí určitě zisk webu sazky-fortuna.cz (stabilně první na Googlu i Seznamu po samotné Fortuně), který v listopadu vydělal 6700 Kč a v prosinci 5200 Kč. K hlavnímu webu (který si přímo říká o facelift) jsme přidali i další weby na super doménách.
Všechny weby i domény jsou v našem vlastnictví a mimo zmíněný zpětný odkaz tu a tam na ně nejsou žádné závazky, obsah je unikátní, fotografie koupené ve fotobance nebo s volnou licencí. Prodej & převod může být záležitostí minut. Jsme plátci DPH.
V případě zájmu o větší množství webů / domén (nejlépe všechny) možná sleva.
Děkuji za Váš zájem a těším se na spolupráci! Jakub
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 27. 12. 2006
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E