Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

JakBýtLepší.cz | Magazín o osobním rozvoji

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 12. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám magazín o osobním rozvoji JakBýtLepší.cz.
Magazín se zabývá vším, co s osobním rozvojem souvisí - úspěch, duševní rozvoj, prokrastinace, efektivita práce, organizace času, vztahy, učení.
Tato tématika je nyní velmi populární a její popularita jen poroste. Zajímavé články zaměřené na osobní rozvoj se často šíří po sociálních sítích, protože je lidé rádi sdílí se svými přáteli.
__________________________________________________
Doména:
JakBýtLepší.cz je výstižná a snadno zapamatovatelná doména, na které lze postavit silný brand.
__________________________________________________
O webu:
Na webu je nyní 20 originálních, na zakázku psaných článků. Všechny fotografie jsou ze zdrojů, které poskytují fotografie zdarma pro komerční použití, tyto zdroje novému majiteli předám.
Web je postaven na Wordpressu, na zakoupené a dále extenzivně upravené šabloně. Všechny aspekty webu byly vyladěny grafikem a kodérem. Provedli jsme přes 70 vlastních úprav kódu, aby web vypadal graficky perfektně.
Do magazínu je také zakomponován zakoupený plugin pro snadné vkládání reklam do článků. Reklamy v článcích jsou důležité, protože mívají zpravidla největší proklikovost.
Magazín je nový, zatím bez návštěvnosti, plně připraven k rozjezdu. Vhodná příležitost pro někoho, kdo by si rád rozšířil své portfolio projektů nebo pro někoho, kdo by rád vstoupil do světa online byznysu a provozoval svůj projekt.
__________________________________________________
Jak monetizovat:
- Monetizoval bych primárně přes affiliate nebo Adsense/Sklik.
- Vše bych stavěl na organické návštěvnosti z vyhledávačů. Tato návštěvnost má nejvyšší proklikovost na reklamy, je stálá a nemusí se za ni platit. Přidávejte pravidelně obsah, budujte zpětné odkazy a lidé se k Vám už z vyhledávačů dostanou. Postupně si tak vybudujte stálé obecenstvo, Facebook fanoušky a tak dále.
- Určitě bych se také registroval do Pay-Per-Post systémů a nabízel možnost publikování PR článků. O PR články na kvalitních webech je velký zájem a příjem z nich může snadno překonat i příjmy z PPC či affiliate.
- Nabízí se možnost navázat spolupráci s poskytovateli služeb v oblasti osobního rozvoje, které zrovna zažívají velký boom. Pořadatelé kurzů, školení, přednášek, prodejci knih/audioknih zaměřených na osobní rozvoj, různé online kurzy a podobně. Možností je velká spousta, vše záleží na kreativitě nového majitele.
__________________________________________________
Co je předmětem prodeje:
• Samotný web a jeho obsah
• Doména JakBýtLepší.cz
• Logo
• Zajištění převodu webu i domény
__________________________________________________
UPOZORNĚNÍ: Aukce je určena jen pro české uživatele. Vzhledem k tomu, že nejsem plátce DPH, nefakturuji do zahraničí. Poprosím tedy kolegy ze Slovenska, aby nepřihazovali.
__________________________________________________
Jak probíhá převod:
Po skončení aukce výherci zašlu fakturu, ten ji bez zbytečného odkladu proplatí a já po připsání částky bezodkladně zařídím převod.
Web i doména je u Wedosu, nový majitel si založí u Wedosu svůj účet (Pokud ho již nemá.), do kterého mu převedu hosting i doménu. Není tak třeba web složitě stahovat a znovu nahrávat a nemusíte si kupovat nový hosting. Převod webu včetně změny majitele domény takto trvá max. dvacet minut.
__________________________________________________
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv, rád vaše dotazy zodpovím. Berte na vědomí, že příhozy jsou naprosto závazné. Přihazujte pouze, pokud máte finance a jste si na 110% jisti. Pokud máte jakýkoliv dotaz či nejasnost, tak se mě zeptejte ještě před tím, než přihodíte.
Zaručuji spolehlivé jednání, viz mé hodnocení.
__________________________________________________
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč. Pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
16 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E