Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tvorba šablon: PSD > HTML/CSS

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 11. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím,
chtěl bych touto cestou nabídnout možnost krátkodobé i dlouhodobé spolupráce v oblasti tvorby HTML/CSS šablon z dodaného grafického podkladu.
Poslední rok a půl jsem pracoval jako Java Software Engineer pro mezinárodní korporátní firmu, která dodává softwarová řešení pro banky a obchodní řetězce. Necelé 4 roky před tím jsem se věnoval webovému developmentu (PHP, JS, HTML, CSS) a jelikož firma, pro kterou nyní pracuji, neproplácí přesčasy, a tudíž mám celkem dost volného času, rozhodl jsem se, že bych rád tady nabídl své služby v oblasti vývoje a optimalizace šablon z grafického podkladu a případného následného nasazení na CMS.
Plně ovládám HTML, CSS (i LESS), JavaScript a vše co k tvorbě šablon patří. Umím i PHP - psal jsem dříve celé aplikace i pluginy. Pravidelně pracuji s Jirou a GITem, ovládám principy onsite SEO, nejrůznější JS knihovny a nejrůznější CMSka a frameworky (např. WordPress, Nette, PrestaShop...) Můj kód je validní a optimalizuji na nejnovější verze nejpoužívanějších prohlížečů, pokud není domluveno jinak.
Mou nejnovější práci můžete vidět například na bankomatech bank HSBC, CBA nebo Permanent TSB. V čase kdy jsem se věnoval webovému vývoji, jsem měl možnost podílet se na tvorbě webových aplikací pro České Aerolinie, Baťu, British American Tobacco, Kofolu, Pilsner Urquell či Státní zemědělský intervenční fond.
Mám možnost fakturace. Rád poskytnu svou sazbu za MD dle typu činnosti či odhad pracnosti Vašeho projektu. Neváhejte mě kdykoliv kontaktovat přes zprávu nebo na email mcbud@seznam.cz.
Děkuji a budu se těšit na spolupráci.
Honza
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 18. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Vojtěch Načeradský (17 hodnocení)
8. 10. 2020
ikona hodnoceni
od TCJ (0 hodnocení)
20. 12. 2016

Práce dodána v termínu dle zadání

Další nabídky Více