Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výběrové řízení: Webdesign pro komplexní projekt

Zdravím,
naše společnost hledá grafika nebo grafické studio pro webdesign značně komplexního projektu. Jedná se o portál o rozsahu o něco málo větším něž je např. Aukro. Hledáme proto spolehlivého partnera s odpovídajícími zkušenostmi na dlouhodou spolupráci na konkrétním projektu.
Co požadujeme a očekáváme
- Grafika musí být responsivní, zpětně kompatbilní až nejméně do IE11 - starší kompatibilita je výhodou. Systém musí mít postavenou responsivitu tak, aby byl ovladatelný jak myší na desktopu, tak skrze dotykové ovádání.
- Grafika musí odpovídat zásadám přístupnosti uvedené podle zákona 365/2000 Sb, je třeba webdesign navrhnout tedy tak, aby byl značně přehledný a neobsahoval žádné textem nenahraditelné grafické prvky.
- Grafickou dokumentaci projektu dodáme značně striktně vymezenou, některé části webu musí přesně odpovídat zadání, co se týče rozmístění ovládacích prvků.
- Barevné provedení upřesníme a doladíme po společné dohodě s vybraným dodavatelem. Důraz musí být na přehlednost a snadnost ovládání. Web je určen široké veřejnosti, tedy i pro netechnické uživatele. Veškeré ovládání webu musí být jasné na první pohled. Formulářové prvky musí tedy být například vždy nadepsané (tedy ne v placeholderu) - tyto a podobné zásady přístupnéhé webu musí zájemce o zakázku znát a sám předpokládat.
- Potřebujeme navrhnotu veškeré stránky, dialogová okna i newslettery.
- Design celého projektu musí být hotov nejpozději do poloviny prosince.
Výběrové řízení
První kolo výběrového řízení je otevřeno všem, kdo na náš uvedený email info@arodax.com zašle ukázky webdesignu složitějších webů (eshopů, webových aplikací atd). Nemusí se jednat o realizované projekty, můžou to být i nevyhotované koncepty. Spolu s ukázkami nám zašlete Váš kontaktní email, jméno (a případně společnost, kterou zastupujete). Pokud máte zkušenosti s realizací větších projektů, můžete je tam samozřejmě taktéž uvést. První kolo výběrové řízení trvá do konce října.
Vybraným zájemcům následně hned začátkem října zašleme konkrétní informace o projektu a základní požadavky na grafiku. Obratem nám pak zájemci mohou zaslat jejich koncept - jednu ukázkovou stránku, kteoru vybraným zájemcům přesně definujeme. Přihlášené koncepty se zúčastní soutěže, ze které výjde definitivní vítěz výběrového řízení, který nám zhotoví grafiku.
Výherci soutěže náleží finanční odměna 10.000 Kč za výherní koncept. Celkovovou cena zakázky odhadujeme momentálně na 30.000 Kč - 65.000 Kč, bez víceprací, které nastanou. Nicméně finanční stránka není limitující, pokud kvalita bude odpovídat naší představě, rádi za ni zaplatíme.
Odpovědi na často kladené otázky
V jakém formátu zaslat portfolio?
- Zasílejte celkové náhledy na web, od záhlaví až k zápatí. Obrázky v JPG nebo PNG jako přílohu, nezasílejte je zabelené v zipu ani přes žádné přenosové služby. Velikost omezte do 5MB na e-mail.
Mohu zalslat portfolio na webtrh?
- Ne, zasílejte pouze emailem.
Můžete zaslat více informací o zakázce?
- Informace o zakázce zašleme až vybraným zájemcům na základě jejich portfolia.
59 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 27. 12. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jozef Kotrý (37 hodnocení)
29. 3. 2017

Vynikajúca spolupráca

ikona hodnoceni
od Jiří Nový (4 hodnocení)
28. 3. 2016

Rychlá domluva, rychlé dodání, příznivá cena, mohu jen doporučit.

ikona hodnoceni
od Ondřej Moravčík (1 hodnocení)
13. 7. 2012

Jednání rychlé a bez problému, okamžité odpovědi, rychlá platba. DoporuÄ

Další poptávky Více