Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím k prodeji rozpracovaný projekt zaměřený na kempování a kemping

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 9. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
Nabízím k prodeji rozpracovaný projekt, který jsem započal spontánně zhruba před dvěma lety.
Záměrem byla pouze skupina na facebooku sdružující lidi se zájmem o kempování, zkrátka diskuzní skupinka a vzájemné doporučování si ozkoušených pobytů v kempech po České republice.
Skupinka se za cca 1 rok zaplnila cca 1000 členy, kteří jsou pečlivě kontrolováni před přijetím do skupiny, spameři buď nebyli přijati nebo po chvilce vyhozeni ze skupiny. Ve skupince je tedy opravdu stoprocentní cílová skupina zaměřena na tento koníček, který největší aktivitu zaznamenává samozřejmě od jara do konce léta.
K tomuto projektu patří také přidružená facebooková stránka s počtem fanoušků 203 a názvem České kempování, většina fanoušků této stránky pochází z výše popisované skupiny.
Dále je v ceně také doména České kempování ceskekempovani.cz, na doméně je předplacený hosting na 1 rok a nahrán wordpress, na kterém běží základ webových stránek, využitelných např. jako affiliate stránky. Stránky jsou zatím bez obsahu.
V tomto projektu se skrývá opravdu veliký potenciál v prodeji kempového vybavení, affiliate marketingu a jiných aktivitách. V žádném případě tento prodej nevnímejte jako záměr k prodeji fb skupiny či stránky. Jedná se o celý soubor těchto částí, které tvoří celek jako projekt podnikání a v tuto chvíli bohužel není čas se tomu věnovat, proto ho přenechám za níže zmíněnou cenu. Projektu bylo věnováno opravdu hodně času a skupina 1000 lidí tvoří 100% reální lidé s reálnými profily a se 100% zájmem o tento koníček, který v posledních letech na popularitě opravdu vzrůstá.
Záleží jen na Vás, jak tento projekt využijete a co vše je schopen Vám přinést.
Nepřeji si, aby fb skupina byla využívána jakkoli jinak, než pro co byla vytvořena, to je jediná podmínka tohoto prodeje.
Pokud máte vážný zájem, ozvěte se prosím na e-mail : info@jp-cs.cz
Zodpovím veškeré dotazy.
39 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E