Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Lehky eshop z WordPressu

Dobry den,
zajima zda mate zajem o vytvoreni me predstavy. Jednalo by se o velice jednoduchy eshop, kde by bylo treba max 100 polozek, ktere bych si ale dokazal pridavat uz sam. Nejednalo by se o tradicni eshop, ale spise o takovy e-learning system, kde bych nabizel vyukova video. Zajemce by si vybral video, vlozil ho normalne do kosiku, zaplatil a pak po prihlaseni na stranky by mel uz pristup k plnemu vyukovemu videu. Nasel jsem uz podobne sablony i na wordpressu.
Chci aby to byl mix mezi timto webem https://www.artofmagic.com/collections/learn-magic (nemaji to az tolik prehledne, ale par fuknic se mi z toho libi) a https://www.udemy.com/courses/ (u obou webu, kdyz koupite video ZDARMA, tak uvidite jak chci, aby to cele fungovalo) (akorat u udemy si lide muzou nahravat i svoje videa a to bych nechtel). Graficky uz predstavu mam tez (vse bych dodal - potrebuji tedy vytvorit hlavne vychozi strukturu, do ktere budu pridavat uz veci sam. Ani text nepotrebuji vytvorit. ), ale to by se lehce dalo vytvorit z te sablony. Hlavni duraz by byl na prehlednost, lehkost a hlavne, aby se web opravdu rychle nacital. Videa by se nahravala na vimeo.com.
Dale na eshopu bude par produktu cca 10, ktery budou opravdu jen predmet, ktery si zakoupi a poslu jim na adresu. Take tam bude moznost rocniho, pul rocniho a mesicniho kurzu. Takze kdyz si vyberou treba rocni kurz, tak si muzou vyklikat 12 kurzu a ty se pak zobrazi opet po prihlaseni na jejich uctu. Platba aby probihala treba pres platebni branu Upay apod..
Zajima ma prosim priblizna cena a za jak dlouho by bylo mozne to cele vytvorit?
Dekuji mockrat za nabidky a s pozdravem
Michal Sindelar
michalsindelar@yahoo.com
24 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 21. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Miloslav Heřmánek (10 hodnocení)
15. 4. 2019

Další poptávky Více