Zadejte hledaný výraz...

Web a e-shop s tejpovacími pásky, zavedený generující zisk

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 6. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáváme zavedený e-shop s tejpovacími pásky TapeYou.
E-shop je v provozu od září 2014, web má svojí administraci, e-shop běží na prestashopu, takže náklady jsou jen doména a webhosting.
Celkem bylo realizováno přes 160 objednávek, některé velkoobchodní, některé od stálých zákazníků. Stálí velkoobchodní partneři nám dělají odbyt zhruba 100 pásek za kvartál. Část zboží je i v komisi ve dvou sportovních centrech. Celkově bylo prodáno nebo darováno přes 1900 pásek.
V průběhu jsme měli spuštěné reklamy na googlu, seznamu a facebooku, proběhla také kampaň na slevomatu s velmi kladným hodnocením. Dobrý prodejní kanál je také e-mailing, kde výherci předáme i e-mailovou šablonu a kontakty odfiltrované od odhlášených. Zúčastnili jsme se sportovncíh událostí s půjčeným stánkem, popř. jsme byli hosty na akcích partnerů, kam jsme mimo jiné poskytli část výher do tomboly.
Předáme zdrojová data pro tisk letáků, vizitek, etiket, návodů na tejpování a natisknutou reklamní plachtu. Výherce má nárok také na doménu tejpovacky.cz a facebookovou stránku TapeYou.
Dodavatel je z Číny, kontakt předáme i s instrukcemi na dopravu. Kvalita výborná a cena velmi slušná. Za celou dobu jsme se nesetkali s jedinou reklamací nebo stížností.
Vážným zájemcům můžeme poskytnout data z analytics a z e-shopu.
Důvod prodeje je nedostatek času - e-shop provozujeme dva studenti a oba máme práci a pokračujeme ve studiu takže nezbývá čas na potřebnou propagaci. Během července jsme oba na dovolené a prodej na e-shopu bude pozastaven. Na otázky budu někdy reagovat pomaleji ale na konec aukce již budeme v Praze.
*Doplnění:
Marže na produkty mezi 62 až 79 procenty
---------- Přidáno 08.07.2016 05:54 ----------
*UPDATE-
Výnos za poslední půlrok (01-06 2016) 50 000,
Zisk za poslední půlrok (01-06 2016) 28 000,
Zisk za poslední měsíc 4500
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 18. 1. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E