Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

NaturMag.cz | Magazín o zdraví a přírodní medicíně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 5. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám magazín o zdraví, přírodní medicíně a zdravé stravě NaturMag.cz.
O webu:
Web se zabývá tématy, které souvisí s přírodním přístupem ke zdraví. Tato tématika patří mezi ty úplně nejlepší, co se týče možností a lukrativnosti monetizace.
Magazín běží na kvalitní doméně NaturMag.cz, která je krátká, zapamatovatelná a výstižná.
Na webu je v současné době 28 originálních, na zakázku psaných článků. Všechny fotografie jsou ze zdrojů, které poskytují fotografie zdarma pro komerční použití, tyto zdroje novému majiteli předám.
Web je postaven na Wordpressu na zakoupené šabloně, která navíc prošla rukama grafika a kodéra. Bylo provedeno přes 60 vlastních úprav kódu, aby web vypadal esteticky co nejlépe. Do magazínu je také zakomponován zakoupený plugin pro snadné vkládání reklam do článků.
Reklamních bannerových pozic je na webu hojný počet pro maximalizaci zisku. Obzvláště důležité jsou bannery v článku, které mívají velmi dobrou proklikovost.
Magazín je nový, zatím bez návštěvnosti, rozjetí bude na novém majiteli. Vhodné pro někoho, kdy by si rád rozšířil své portfolio projektů nebo pro někoho, kdo by rád vstoupil do světa online byznysu a provozoval svůj projekt.
Jak monetizovat:
- V první řadě bych vše stavěl na organické návštěvnosti z vyhledavačů, tato návštěvnost má nejlepší proklikovost na reklamy, je stálá a nemusí se za ni platit. Přidávejte pravidelně obsah a lidé se k Vám už z vyhledávačů dostanou. Postupně si tak budujte stálé obecenstvo, facebookové fanoušky atd. Jinými slovy - většinu úsilí bych zaměřil na SEO, budování kvalitního a různorodého obsahu, pravidelné přidávání článků a linkbuilding.
- Monetizoval bych primárně přes Adsense/Sklik nebo přes affiliate. Dále bych se určitě registroval do nějakých Pay-Per-Post systémů a nabízel možnost publikování PR článků, což může přinášet pěkné peníze.
- Taktéž je možné psát "PR články" i samovolně. Vyberete si nějaký tematický affiliate, napíšete o příslušném produktu článek a do článku vložíte affiliate odkazy. Z toho bývají slušné konverze, protože na odkaz klikne skoro každý čtenář článku.
- Pokud publikujete článek o tématu, se kterým souvisí nějaké produkty, tak můžete pod článek umístit banner s affiliate odkazem na Heureku. Například: Publikujete článek o léčivých účincích nějaké bylinky a pod článek umístíte Heureka affiliate banner odkazující na bylinné extrakty / jiné přípravky z této bylinky.
- Možností je v tomto oboru nepřeberné množství. Trh s přírodním zdravím je velký, určitě tedy bude příležitost navázat spolupráci s různými prodejci.
(Pár dnů po spuštění webu mě dokonce kontaktoval prodejce omega-3 doplňků stravy se zájmem o inzerci. Nic z toho nebylo, protože web je nový a bez návštěvnosti, ale kdyby web měl již nějaké publikum, tak by to hned mohla být zajímavá zakázka. To jen tak pro zajímavost. Zájemcům mohu ukázat screen obdržené poptávky. Výherci poptávku předám, aby je mohl v budoucnu kontaktovat, až bude web rozjetý.)
Co je předmětem prodeje:
• Samotný web a jeho obsah
• Doména NaturMag.cz
• Logo NaturMag vytvořené na zakázku
• Zajištění převodu webu i domény
UPOZORNĚNÍ: Aukce je určena jen pro české uživatele. Vzhledem k tomu, že nejsem plátce DPH, tak nefakturuji do zahraničí. Poprosím tedy kolegy ze Slovenska, aby nepřihazovali.
Jak probíhá převod:
Po skončení aukce výherci zašlu fakturu, ten ji bezodkladně proplatí a já po připsání částky bezodkladně zařídím převod.
Web i doménu mám u Wedosu, nový majitel si založí u Wedosu svůj účet (Pokud ho již nemá.), do kterého mu převedu hosting i doménu. Není tak třeba web složitě stahovat a znovu nahrávat a nemusíte si kupovat nový hosting. Převod webu včetně změny majitele domény takto trvá max. dvacet minut.
______________________________________________________
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv, rád vaše dotazy zodpovím. Berte na vědomí, že příhozy jsou naprosto závazné. Přihazujte, pouze pokud máte finance a jste si na 110% jisti. Pokud máte jakýkoli dotaz či nejasnost, tak se mě zeptejte ještě před tím, než přihodíte.
Zaručuji spolehlivé jednání, viz mé hodnocení.
______________________________________________________
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč, pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
24 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E