Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej zavedeného a ziskového fashion eshopu s kabelkami

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 26. 4. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme zavedený eshop s kabelkami včetně samotné společnosti Bagzoom s.r.o. , která eshop provozuje (není podmínkou prodeje). Eshop jsme zakládali jako vyplnění času po dobu mateřské dovolené jednatelky společnosti Bagzoom s.r.o. , která provozuje internetový obchod, ta však onemocněla a nemůže se dále eshopu věnovat, z tohoto důvodu jsme se rozhodli jej prodat koncem loňského roku, to se nám před zahájením předvánoční sezóny nepodařilo dotáhnout do zdárného konce, a tak zkoušíme znovu teď, kdy je mimosezóna a dobrý čas na předání eshopu. Snížili jsme také skladové zásoby, o které ponižujeme cenu. Zároveň ponižujeme cenu proto, že chceme, aby byl eshop dostupný a prodal se do dobrých rukou a dále prosperoval. My sami se mu již nemůžeme adekvátně věnovat. Snižujeme cenu na nejnižší možnou a věříme, že zaujme investory do vlastního businessu.
Internetový obchod provozujeme 5. rokem se vstupní investicí 170 tis. , za rok 2014 1,5 mil. obratu, od té doby tlumíme naskladňování, poptávka převyšuje nabídku, vypli jsme veškeré reklamy, propagace. Vzhledem k tomu, že jsme na začátku zainvestovali nemalé peníze do rozjetí kvalitní propagace eshopu, ať již PPC kampaněmi, tak linkbuildingem, spolupráce s blogerkami, články ve fashion magazínech. Budovali jsme značku, takže si tiskneme vlastní štítky s logem, igelitové tašky s logem, krabice s logem, děkovné dopisy, máme propracovaný zákaznický slevový systém - vše je již vypracováno a funguje, není třeba dalších investic. Rozjeli jsme google remarketing, seznam remarketing, kde dosahujeme výborných výsledků. Máme vybudovanou stabilní klientelu, která se k nám s důvěrou vrací. Díky unikátní strategii, kterou jsme vypracovali, a vysoké kvalitě služeb u nás cítí zákazník bezpečí nákupu. Troufáme si tvrdit, že eshop nemůže jak stávající tak nově vzniklá konkurence ohrozit. Rabat je ve výši 98%!!! I přesto, že jedeme dlouhodobě bez reklam a PPC, je návštěvnost za poslední měsíc 6700, unikátní 5000. Od roku 2014 jsme po vzoru Lekarna.cz a dalších pracovali na tom, ať nejsme závislí na PPC reklamách a výsledky návštěvnosti hovoří za vše.
Popis technického řešení eshopu:
Eshop má vlastní řešení, spolupracujeme externě s programátorem, který nám vše zpracuje dle aktuálních potřeb. Stejně tak spolupracujeme s vlastním grafikem, grafika na eshopu je nadčasová, neotřelá, působivá a nezaměnitelná! V adminu eshopu najdete různé statistiky, které jsou potřebné k vyhodnocování prosperity eshopu (obrat, součet cen zboží, návštěvnost, nejvíce prohlížené zboží atd) , veškerá data v objednávkách lze aktualizovat, čili nevznikají technické problémy se změnovými požadavky zákazníků, nově máme zapracovaný dárkový systém eshopu - dárky zdarma k objednávce, eshop generuje statistiky v excelu, přepočítává CZK na EUR (zaměřujeme se rovněž na slovenský trh), eshop lze propojit s účetním systémem Pohoda, zároveň zpracovává importy k přepravním společnostem (není třeba vepisovat adresáty do systému přepravců ručně)
Cena zahrnuje:
Skladové zásoby ve výši 150 000Kč (cena skladových zásob se dále odvíjí od pohybu skladových zásob do doby prodeje)
Samotný eshop - velmi dobře propracovaný viz. výše
Microsite http://www.kabelka-psanicko.cz/
Licence na účetní program Pohoda
Kontakty na stabilní dodavatele
Strategické podklady k prodeji, marketingu, email marketingu, remarketingu, facebook marketingu - to vše s již funkční s vytvořenými grafickými šablonami a potřebnou podporou
Facebook stránka s přirozeným získáním fanoušků https://www.facebook.com/bagzoom.cz
Blog http://www.bagzoom.cz/blog/
Youtube kanál https://www.youtube.com/user/BAGZOOMcz
Obalový materiál a převedení tiskových štočků s logem
Reklamní materiál a převedení tiskových podkladů
Detailně nastavený Google Analytics s historií
Podpora při převodu eshopu novému majiteli (máme vlastní zájem, aby eshop dál fungoval a prosperoval)
Máme připraveno účetnictví k náhledu i k předání, stejně tak výpisy z účtu, statistiky prodeje, podrobný GA - vše pouze vážným zájemcům po osobní schůzce. Máme připravené smlouvy a právní servis k rychlému a bezproblémovému převodu.
6 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 8. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E