Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Balík vydělávajících webů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 4. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
===REZERVACE===
Prodám balík cca sedmi desítek vydělávajících webů, které jsem budoval mj. souvislosti se svým projektem www.pasivniprijem.eu, kde jsem svého času online dokumentoval své online příjmy. Mohu doložit výdělek ve výši necelého jednoho milionu korun. Zdokumentovaný příjem mám z prodeje článků, kde předám celý účet na Placla. Dále skrze prodej odkazů přes náš systém www.prodej-odkazu.cz vč. kontaktů na inzerenty. Odkazy a članky, které tam byly napřímo, do zisku nepočítám, těžko bych to vytahoval z účetnictví. Stejně tak Adwords, který mi vydělává také něco, ale nemám ho rozdělený na kanály. Takže to lze brát jako takový bonus:) Naopak zdokumentovat mohu příjem z affilite, kde stačí jen přehodit své kódy. V některých případech bych převedl celý účet. V případě zájmu lze provést prodej i celé nové s.r.o., v jejímž majetku by balík webů byl. Koupili byste si tak celý byznys na klíč.
Za výdělek při zachování biz modelu ručím.
Náklady
Lze provozovat na multihostingu nebo VPS kolem 1.000,- měsíčně (asi by šlo i levněji, ale nevěřím levným řešením). Sám mám servřík u TELE3 se správou a nadřazeným účtem pro snadnou správu. Weby obvykle běží na Wordpress.
Časový náklad: cca 1 hodina denně na vkládání článků. Pokud byste chtěli články i psát (=vyšší profit cca o 10.000,- měsíčně), připočtěte další dvě-tři hodiny denně. Vkládání odkazů bylo snadné, zabere v případě objednávky pár minut, systém je napojen na poloautomatickou fakturaci (superfaktura), umí i hlídat platnost odkazů, automatické prodlužování atd.
Affiliate a adwords jede na autopilota (není součástí prodeje, pokud by byl zájem, tak +50.000,-), pokud jsou na webech nějaké platné odkazy, zaplatil bych vám do konce jejich platnosti, poté byste měli kontakt na kupujícího a tak byste fakturovali vy.
Do systému zaučím a pomohu v začátku, bude-li třeba. Stejně tak předám know-how, jak vydělávat na Placla.
Důvod prodeje
Jsou to právě dva roky, co jsem zakoupil zde na Webtrhu eshop SvětCukrářů.cz a dal si vnitřní závazek udělat z něj do dvou let ziskový podnik. Povedlo se a já se proto rozhodl plně věnovat jemu, weby, které mi každý měsíc přinášely zisk bokem, pro mne již nejsou zajímavé. Při stejné časové dotaci (několik hodin týdne) mi eshop vydělá víc a větší prostor, aby vydělávaly víc, jim nechci věnovat.
Také jsem spolu s Vaškem Bartošem koupil systém Placla a i to si vezme nějaký čas. A je fakt, že je lepší věnovat se spíš rozvoji systému, než "zabírat" místo jiným blogerům:-) Každý by se měl věnovat svému byznysu....
Cena
500.000,- + DPH v případě faktury, 520.000,- v případě koupě nového s.r.o.
Seznam webů zasílám pouze vážným zájemcům po deklaraci, že na balík máte skutečně prostředky.
Obecné otázky, které mi od vás chodí do PM, a odpovědi na ně
Q: Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat jaký je průměrný měsíční příjem z nabízených webů. V inzerátu jsem to nenašel. Díky za odpověď
A: Z prodeje clanku na Placla to bylo loni mezi 15 az 30.000 mesicne, pak jsem nasadil vyssi ceny, cimz klesl pocet akceptaci a jsem cca mezi 12 az 17.000 mesicne. Zpatky na prumer kolem 25.000 se da dostat celkem snadno pri snizeni ceny za clanky, coz znamena venovat vic casu vkladani clanku. Odkazy jsou, stejne jako affiliatr narazove, nektery mesic 20.000,- jiny 5.000,-
Deklarovany prijem v inzeratu neni za posledni rok. Weby funguji dlouhodbe a dlouhodobe mohou u dal fungovat. Nejedna se o rychlokvasky a neni duvod se obavat, ze prestanou vydelavat do par mesicu po koupi, jak tomu u nekterych aukci tu na Webtrhu byva.
Q: Dobrý den,
zajímavá aukce.
Zajímalo by mě, zda je možné přibližně říct, kolik % tvoří výdělek skrze affiliate a jaké byli využívány nejčastěji affil programy.
A: Affil je pod 10%, je nasazen jen na zlomku webů. Většinou to je cj.com, pneumatiky.cz, ruzovyslon.cz. Jeden z webů má vlastní legálně získaný mailing list zájemců o hubnutí s více než 1600 adresami, byl využit pro affil nej asi jednou nebo dvakrát. Dá se s tím tedy pracovat. Jinak jsou většinové příjmy rozděleny: "prodej článků skrze Placla" a "prodej odkazů + článků napřímo" cca 50 na 50.
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
84 hodnocení
členem od 23. 5. 2008
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E