Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jak zabalit naše zboží?

Sanami
verified
rating uzivatele
21. 3. 2016 19:54:48
Jsme výrobci určitého produktu který prodáváme v našem e-shopu a občas dodáváme několika našim prodejcům s e-shopy i do kamenných prodejen. Náš produkt vyrábíme nejen v barevných variantách ale i v různých řadách od standartní po exklusivní. Všechny tyto výrobky splní svůj účel jen ty exklusivní poskytují větší konfort při používání. Nyní je balíme do igelitového sáčku s logem a udanou velikostí které vkládáme pro posílání do klasické nepotištěné klopové krabice. Chceme se však posunout dále a proto jsme se rozhodli nechat si vyrobit celoplošně potištěnou krabici graficky sladěnou s návodem na použití. S manželkou nyní vedeme spor zda do této opravdu krásné krabice balit všechny typy nebo zda pouze ty exklusivní. Já tvrdím že všechny, manželka že jen ty exklusivní. Prý aby se zákazník který zakoupí ten obyčejnější necítil podveden, že je v krásné krabici dostal zabalený výrobek který poskytuje sice službu ale ne na té nejvyšší úrovni. Výrobky standartní řady budeme postupně doprodávat protože v porovnání s konkurenčími výrobky nejsou na takové úrovni aby zcela obstáli.
Jak by jste to řešili vy? Budu vděčný za vaše názory.
21. 3. 2016 19:54:48
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zabalit-nase-zbozi/#reply1184448
Myslím, že když budete produkty standardní řady doprodávat, nemá moc smysl pro ně dělat nové krabice (obzvlášť pokud už to máte v něčem zabalené) - buďte ekologičtí :-)
Pokud budete výrobky standardní řady ještě vyrábět (byť jen trochu), už z principu bych je do nové krabice balil. Zákazník bohužel bude muset překousnout že si koupil zboží ze staré šarže, s tím se bohužel nedá nic dělat. Avšak jsou-li tyto výrobky tak exkluzivní jak uvádíte, myslím že budou raději za kvalitní výrobek než krabici :-)
21. 3. 2016 20:57:04
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zabalit-nase-zbozi/#reply1184447
boolk
verified
rating uzivatele
21. 3. 2016 21:01:30
Málo informací.
Ale je možné, že bych vzal luxusní krabici na vše a při balení obyčejnějších produktů použil jednoduchou přelepku
- za á tím trochu ten luxusní vzhled "zošklivím"
- za bé tím přelepím tu část návodu, která se nehodí k obyčejnému produktu (na přelepce může být alternativní text třeba)
21. 3. 2016 21:01:30
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zabalit-nase-zbozi/#reply1184446
Sanami
verified
rating uzivatele
22. 3. 2016 04:41:38
Dobrá tedy přidám informace (nechtěl jsem si dělat reklamu). Jedná se o šátky na nošení dětí. Používají se všechny stejně jen některé jsou obyčejnější (ze skané bavlny) a proto levnější a je potřeba při nošení je lépe vázat a více rozhrnout. Pro toho kdo to neudělá správně a pořádně to znamená, že se mu bude zařezávat do ramenou a bude mu to nepohodlné. Budeme je však jistě prodávat ještě nějaký ten pátek (spíše rok).
Ty z řady exklusiv jsou z česané bavlny opravdu měkoučké a při jejich používáni není zas tak moc třeba na rozhrnutí dbát a je vše v pohodě. Jinak oba svoji úlohu splní. Je to jen něco jako škodovka a mercedes.
22. 3. 2016 04:41:38
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zabalit-nase-zbozi/#reply1184445
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit