Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jak zvolit první informační systém a eshop?

Dobrý den,
rád bych poprosil o radu.
Asi 3 roky prodávám přes Aukro. Začalo to malým přivýdělkem, teď se mi prodeje rozjely a chtěl bych se posunout dál. Myslím to s podnikáním vážně, proto bych rád profesionální řešení.
Zakázek mám poslední dobou více a již si vše nezvládám pamatovat, chtěl bych se zeptat na nějaký jednoduchý informační systém, který mi s tím pomůže. Potřebuji kvalitní eshop s dobrým SEO a nebo stačí woocommerce? Něco jednoduchého na skladové zásoby, kde si je budu manuálně odečítat? Vrtá mi hlavou, jak fungují informační systémy pro obrovské obchodníky, např. Tesco, mají desetitisíce položek, doplňování, objednávání u dodavatelů, jak se toto dělá?
Koukal jsem se na řešení od firmy Abra, ale něco tak nepřehledného a složitého snad není ono..
Děkuji
14. 3. 2016 18:26:32
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zvolit-prvni-informacni-system-a-eshop/#reply1182649
Peter
verified
rating uzivatele
(12 hodnocení)
14. 3. 2016 18:36:48
Tak vzhledem k tomu že prodáváte přes aukro nemyslím že budete mít x stovek položek. Na to Vám postačí doména hositng, dobrá šablona a woocommerce. Já eshopoval na tomto a zhruba 350 položek jsem si v pohodě ohlídal. Samozřejmě je to i na více. Ale to je spíše řešení takové "na doma" jeto v podstatě vaše, nikomu naplatíte a sám si spravujete. Jestli to chcete rozjet ve velkém tak snad nějaké hotové řešení. Někomu stačí eshop-rychle, někomu webnode, ale to jsou opravdu nejhorší řešení vzhledem i normálně :-D pak existuje snad presta a už ani nevím. Nebo zainvestovat a požádat někoho, ale obvykle Vám stejně udělají eshop s redakčním systémém wp, nebo prestu :-D takže to co zainvestujete zbytečně můžete dát do reklamy :-D
14. 3. 2016 18:36:48
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zvolit-prvni-informacni-system-a-eshop/#reply1182648
Jiří Mareš
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
16. 3. 2016 23:47:13
Jestli chcete pokračovat dál s prodejem na Aukro, tak bych se už od začátku zaměřil na systém, které podporují propojení e-shop & aukro. Nabízí to třeba Shoptet jakožto pronajímatel řešení nebo jsou pak k dispozici moduly pro open-source, třeba konkrétně pro PrestaShop je to AukroKonektor. Moji klienti jedou hodně na Prestě a ten modul máme otestovaný i co se týče implementace produktových šablon na Aukro. Konkrétně Prestashop má dle mého názoru u nás v ČR největší základnu, WooCommerce stojí také za určitě za zmínku. Záleží na vás. Nejlepší je si vybrané open source systémy otestovat, třeba na lokálním serveru a uvidíte, co vám bude vyhovovat.
16. 3. 2016 23:47:13
https://webtrh.cz/diskuse/jak-zvolit-prvni-informacni-system-a-eshop/#reply1182647
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit