Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jedinečný e-shop na prodej vín – Responzivní design, systém KupShop, vlastní doména

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 2. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
předmětem prodeje je e-shop specializovaný na česká a moravská vína, který vznikl jako možná konkurence pro vino-klub.cz nebo globalwines.cz
E-shop je koncipován, aby se v něm uživatel cítil co nejpříjemněji, co nejrychleji si pomocí filtrů vyhledal víno, po kterém touží a dozvěděl se o vínu co nejvíce informací. Také má responzivní design, aby se dalo kvalitně nakupovat i na mobilních zařízeních nebo tabletech.
Hlavní předností tohoto e-shopu je koncepce detailu vína. Je rozdělena na tři hlavní bloky. Popis vína, produktové fotografie a ve třetím bloku chutě a vůně, snoubení s jídlem a ocenění.
Důležitým bodem jsou právě chutě a vůně, které jsou přímo vyobrazeny vedle vína a zároveň je zde i vyobrazeno jídlo, které se k vínu hodí. Tyto atributy nemá žádný konkurenční e-shop.
Součástí eshopu jsou i originální informace o vínech, o jejich rozdělení, o odrůdách, slovník pojmů, jak se víno vyrábí, k čemu se podává a jak se skladuje, atd...
E-shop ještě nebyl spuštěn do provozu, jelikož nastaly neshody mezi investorem a jednatelem. Zatím bylo do e-shopu nainvestováno přes 150 000 Kč.
Eshop si prohlédněte na adrese vykulenabobule.kupshop.cz
Název a doména e-shopu není součástí prodeje.
Určitě je spousty věcí na co se budete chtít zeptat, proto jsem k dispozici na telefonu 776 621 907 a rád Vám na veškeré dotazy zodpovím.
5 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E