Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Správa SoundCloud / YouTube systému

Dobrý den,
hledám někoho kdo by se staral o stránky http://pumpyoursound.com/
V kostce se jedná o systém napojený na SoundCloud, díky kterému si mohou uživatelé vytvářet fangates, které zařídí to, že každý, kdo si chce stáhnout nějakou písničku či podobnou věc zadarmo začne automaticky sledovat daného uživatele a danou písničku také zasdílí na svém profilu.
Máme sepsaných množství změn a updatů, které by byly potřeba v co nejkratší době dodělat. Jedná se o grafické úpravy, rozšíření funkcí, úpravu administračního portálu atd.
Co vyžadujeme a důvod, proč inzerát píši je časová adaptabilita a rychlé řešení daných problémů. Toto je opravdu nejdůležitější podmínka, pokud jste si vědomi své časové vytíženosti, tak prosím na nabídku nereagujte a ušetříme čas oběma stranám.
V další řadě je také důležité to, aby si daní zájemci věděli rady s problémem a uměli navrhnout i vlastní řešení. Je důležité ovládat jak grafické kódování tak programování.
Pokud se dohodneme na spolupráci, budeme vyžadovat podepsání smlouvy o mlčenlivosti. Setkali jsme se už i s pár zájemci, kteří na tento bod nepřistoupili.
Věřím, že najdeme někoho na dlouhodobější spolupráci a že tato spolupráce bude výhodná jak pro programátora (z finanční stránky) tak pro nás (že se začnou věci konečně hýbat).
V případě zájmu mě prosím kontaktujte na email: butanebo@seznam.cz a uveďte Vaše reference.
S pozdravem,
Roman Trachta
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 6. 8. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od tentotyn (4 hodnocení)
15. 9. 2015

super

Další poptávky Více