Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop, výhradní prodejce, SEO + PPC vytvořeno

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 2. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím obchodníky, touto cestou hledáme spolehlivého partnera, který by zastal prodej našeho sortimentu s profesionální vlasovou kosmetikou, tělovou kosmetikou a vlasovými pomůckami na slovenském trhu. Na tom, zda budete svůj business řídit z Česka či Slovenska, nesejde. Bystrému oku neunikne, že máme na Slovensku e-shop, ten je ovšem určený především pro kadeřnictví (firmy, OSVČ apod.), které obíhají naši obchoďáci. Na heureka.sk a podobně se nezobrazujeme, zaměřujeme se právě především na kadeřnictví a specializované kamenné prodejny. Nevyužíváme ani PPC, remarketing a pod. Sk trh s naším zbožím bude tedy pouze Váš.
Níže můžete zjistit potřebné detaily splupráce a další informace:
E-shop k prodeji je vytvořen a nyní je spuštěn na provizorní doméně www.1sk.suberts.sk (doménu a název e-shopu si zvolíte sami - my poté e-shop přeneseme). Zboží na e-shopu je pravidelně aktualizováno, objednávky jsou automaticky přeposílány k nám na firmu (pokud se jedná o dropshipping). Již 7 let spolupracujeme se spolehlivým programátorem a na e-shopu není problém cokoliv dodělat, změnit a upravit a to buď zcela zdarma nebo za předem dohodnutý poplatek (v závislosti na složitosti).
Marketing - Na e-shopu je z cca 90% vytvořeno SEO, popisy kategorií, meta title a meta description. Po migraci na Vaši doménu se e-shop také prolinkuje (vytvoří se odkazy v textech). Na Google Adwords je pro cca 90 % sortimentu vytvořená PPC reklama. V ceně je také případná registrace na zbožové porovnávače např. zboží.sk nebo google nákupy.
Spolupráce - nabízíme klasický velkoobchod nebo přeposílání objednávek. Záleží pouze na tom, jaká spolupráce Vám bude vyhovovat, v obou případech jsou marže na zboží stejné, za manipulaci se zbožím si další poplatky neúčtujeme. Osobní odběr zboží je po dohodě možný na SK v Námestovo, Žilina, Bánská Bystrica, v ČR je to Ostrava, Olomouc, Frýdek-Místek, Brušperk, Zlín. Zboží na Slovensko zasíláme za cca 150,-Kč na dobírku a to přes UPS (změny mohou nastat u rozměrnějšího zboží apod. - zde je domluva individuální). V současné době vychází také velmi dobře dopravce In-time, který na Slovensko dopraví balíky velmi rychle a také za přijatelných cca 150,-Kč i s dobírkou. Velmi často zboží expedujeme přímo ze Slovenska.
Marže:
Barvy na vlasy - 25 - 30 %
Vlasová kosmetika a jiná kosmetika - 30 %
Kadeřnické nůžky - 20 - 30 %
Kadeřnický a kosmetický nábytek 5 - 25 %
Elektro - 5 - 25 %
Výjimkou je pouze zboží, které dáváme do akce, abychom vyčistili sklady nebo doprodali poslední kusy či špatně prodejné zboží, zde je marže průměrně 5 %. Náš sortiment neustále rozšiřujeme, nyní je na e-shopu cca 1700 položek.
Krátce o firmě - Firma jako taková vznikla v roce 1992, k dnešnímu dni má firma přes 30 zaměstnanců a 8 provozoven v ČR a 3 v SR.
V sortimentu zboží můžete nalézt renomované značky, jako jsou GREEN LIGHT, Compagnia del Colore, Palco, Berrywell, Taboo, Maletti Group, Schwarzkopf, L'Oréal, Matrix, Wella, Vitality's, Hessler, Matuschka, Londa, Bellazi, Novak's, Henkel Ecolab, Oster, Cormen, Joanna. Nelze opomenout ani další uznávané zahraniční značky jako např. Cerena Solingen, Hercules - Matador Hamburk, Sinelco group, Metalplast, Kiepe, AGV group. Za zmínku jistě stojí vzrůstající obchodní bilance importu, převážně z Německa, Itálie, Belgie.
Pokud Vás zajímá zda-li lze navázat spolupráci také s prodejem na ČR tak je to možné. Zde již máme cca 7 prodejců, jen pro představu dělají obrat cca. 500 000,- Kč měsíčně. Dalo by se říci, že se snaží 2, zbytek nechávají e-shop osudu. E-shop v ČR máme pro kadeřnice také, rovněž nevystavujeme na heureka, zboží, žádné PPC...
Před prodejem je možná schůzka na firmě kde si můžete prohlédnout sortiment, jinak veškerou spolupráci řešíme moderně čili online nebo telefonicky.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, volejte 739 066 563. Do PM nepište, nemusíme hned reágovat a může Vás předběhnout jiný obchodník.
David Šubert
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 11. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E