Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej projektu – rezervační systém Rezervačník.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 1. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rádi bychom nabídli k prodeji rezervační systém Rezervačník, provozovaný na doméně www.rezervacnik.cz.
Rezervační systém Rezervačník je určen zejména pro sportoviště. Majitelé sportovišť přijdou na stránky www.rezervacnik.cz, kde je plně automatický online formulář, na kterém stačí vyplnit název a e-mail a majiteli se vygeneruje vlastní rezervační systém na subdoméně *.rezervacnik.cz. Pro správu tedy není nutné cokoli programovat, přenášet či vytvářet, vše se děje automaticky. Následně si může majitel sportoviště upravit rezervační systém v administraci dle svých představ.
Rezervačník byl spuštěn v říjnu 2013 a vyzkoušelo ho přes 400 zákazníků/sportovišť. Rezervační systém je velmi intuitivní a kompletně přizpůsobený k používání z mobilních zařízení a desktopu (responsivní grafika a bootstrap). Veškeré ovládání je možné přes administraci, kde si majitelé sportovišť mohou vše nastavit. Webová aplikace je dosti nadčasová s využití AJAX a javascriptů, které zrychlují používání pro provozovatele. Kompletní funkcionalita je představena na www.rezervacnik.cz.
V rámci rezervačního systému implementován i místenkový systém pro divadla a kina, který zatím není produkčně nasazen. V něm je možné nastavit vlastní hlediště, do kterého se prodávají rezervace (není prezentováno na www.rezervacnik.cz, na vyžádání je možné představit).
Jak přícházejí zákazníci?
Snažili jsme se hodně zaměřit na SEO, například na nejhledanější tématické klíčové slovo "rezervační systém" jsme na Googlu dlouhodobě na první organické pozici. Přes to přichází naprostá většina zákazníků. Placenou inzerci PPC nyní neděláme. Zároveň tím, že na dosti sportovištích na subdoménách *.rezervacnik.cz, tak se podívají na hlavní doménu. Máme založen i Facebook fanouškovskou stránku, Google+ a Twitter. Máme CRM interní a zároveň všichni zákazníci padají do AgileCRM, kde je možné je hromadně oslovovat e-mailem.
Počet zákazníků je vyšší přes letní měsíce, kdy jsou provozovány sporty jako beach volejbal, tenis a další ryze letní sporty.
Náklady
Pouze za webhosting, PPC kampaně máme nyní pozastaveny. Z pohledu nákladů je jedno, zdali je pronajímán 1 nebo více rezervačních systémů.
Technologie
PHP - framework Nette 2.0
MySQL databáze (každý rezervační systém je z důvodu bezpečnostni a rychlosti databázově oddělen)
Bootstrap
Responsivní grafika na frontendu www.rezervacnik.cz a *.rezervacnik.cz
Co vše je součástí prodeje
Doména rezervacnik.cz včetně webové prezentace (zdrojové kódy a databáze).
Rezervační systém služba - SaaS - zdrojové kody včetně databáze
Veškeré kontakty na zákazníky a veškeré aktuálně pronajímané rezervační systémy
Profily na sociální sítě - Facebook, Google+ a Twitter
Důvod podání této nabídky je, že Rezervačník byl vytvářen v rámci našich diplomových pracích a nyní jelikož oba dva pracujeme a věnujeme se ještě jiným projektům, tak nemáme prostor k dalšímu rozvoji rezervačního systému. Z toho důvodu bychom ho rádi předali někomu, kdo by měl energii a zapálení ho dále rozvíjet.
Doporučujeme vyzkoušet demoverzi či vlastní testovací rezervační systém www.rezervacnik.cz. V případě, jakýkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Jakub Houžvička a Tomáš Sedláček
info@rezervacnik.cz, (+420) 735 071 385
2 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 12. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E