Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám e-shop – sortiment kabelky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 1. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím všechny z webtrhu,
rád bych odprodal i svůj poslední e-shop projekt i když nejmenší z nich a první zde na webtrhu. Již delší dobu pomalu ukončuji svoje působení na e-shop trhu a rád bych prodal e-shop www.lsfashion.cz, který ja zaměřen na prodej stejnojmenné značky kabelek. E-shop měl v průběhu svého života, kdy jsme se o něj starali nejvíce roční obrat přes 1,25mil s tím, že rozpětí na zboží je nastaveno na 50% (100% podle toho jak to kdo počítá). Poté jsme se přesunuli na jeden z našich největších projektů a to www.pneu-kvalitne.cz (TOP5 pneu, TOP3 autobaterie). Poté následoval odprodej největšího projektu a následně i dalších. Tento e-shop mi zůstal s tím, že se o něj bude starat přítelkyně ale to se bohužel ukázalo jako moje milná představa. Proto je nyní na prodej.
Za poslední měsíc má e-shop obrat cca 9915 Kč s tím, že zisk je 4.500 Kč. Reklama na heurece stojí a nikdy jinde e-shop není propagován. Má velkou výhodu v tom, že značka prodáváného zboží je stejná jako doména a kabelky jsou velice oblíbené v této kategorii na Heurece. E-shop bude nabízen od 1 Kč s tím, že k němu nebude prodán sklad.
Sklad v nákupních cenách je cca 13.000 Kč. Je možné jej koupit společně s e-shopem. Jedná se o nejprodávanější modely kabelek. Pokud se e-shop prodá za více než 13.000 Kč tak sklad bude automaticky součástí aukce. Součástí skladu budou také krabice používané k balení kabelek (velikosti pro balení 1-3 najednou) - je jich cca 50ks.
Samozřejmostí je předání přihlašovacích účtů k:
- e-shopu
- heurece
- předání FB
- uloženka
- a hlavně k dodavateli (zboží chodí 3-5 dnů)
E-shop běží na platformě Shoptet na, který jsme přešli z WP.
18005
V případě jakýchkoliv dotazů jsem připraven odpovědět.
21 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 3. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E