Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výroba / pronájem e-shopu + design

Dobrý den,
rok se s rokem sešel a my opět (vzhledem k předchozímu nedořešení) poptáváme výrobu celého e-shopu. Jsme menší firma o 5 zaměstnancích s kamennou prodejnou. Ideální se nám jevil způsob Shoptetu, tudíž pronájmu již zajetého systému. Bohužel, jsme zde ale narazili na technický problém. Náš sortiment jsou hlavně barvy všeho druhu, proto je nutné, mít možnost vzorníku viz. např. zde http://www.graffitishop.net/Grog-Cutter-08-XFP-Pigment-based-Tag-Markers-id21851 pro ukázku. Navíc je nutné mít jednotlivé odstíny napárované přes EAN kódy do našeho účetního systému. Momentálně používáme Winshop (možnost exportu xml), ale zvažujeme přechod na Pohodu v krajní situaci.
Základní potřeby:
systém vzorníku
napojení na účetní systém
exporty Heureka/Zbozi atd.
naprosto bezne veci jako moznost zadavat slevy s viditelnosti puvodni ceny, vypichovani zbozi na hlavni stranku, vyprodeje, pocitani ceny kvuli doprave zdarma atd.
vyroba designu (idealne to mit cele v jednom baliku)
Tento web reprezentuje vse co od e-shopu ocekavame, jak po vizualni strance tak technicke: http://www.graffitishop.net/Graffiti samozrejme chapeme, ze slo nejspis o vetsi investici, ale pro ukazku.
Zaroven je tu moznost naprogramovat vzorniky na Shoptetu (je-li to vubec realne) pokud by nekdo umel, to by pro nas bylo uplne nejlepsi.
Tesime se na vase nabidky,
Ladislav
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 10. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více