Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám WordPress programátora

Dobrý den / ahoj,
touto cestou hledám WP programátora, který by prvotně vyřešil následující:
Web: Kuponik.cz
1. Pokud kouknete na štítky, např. http://kuponik.cz/t/answear-recenze/ - tak zde by jsem potřeboval, aby kupóny byly řazeny stejně tak, jako slevové kódy (např zde: http://kuponik.cz/obchod/answear-cz/). Tzn prioritně expirované kupóny dole, a aktivní dle hodnocení (ne dle KK stars ratings, ale vlastní hodnocení šablony, které se nezobrazuje, které přidávám při tvorbě kódu v administraci WP)
2. Rád by jsem při rozkliku kupónu měl dole související kupony. Vím, že jde řešit pomocí pluginu YARRP (Yet Another Related Posts Plugin), ale vzhledem ke custom fields jsem na to krátký. (Neumím zde dotlačit náhledový obrázek - což by mělo být logo shopu.) + potřeboval bych to i nějak vystylovat.
3. Dále, jelikož loga shopu dávám v rozměru 175x70, tak při sdílení na FB je použito vždy logo webu. Rád by jsem, aby automaticky se logo ,,překonvertovalo´´ do rozměru 200x200 a toto bylo nastavno jako og:image. + tady prosím ještě koukněte např zde (http://kuponik.cz/obchod/kasa/) Tady si neumím poradit s tím že vlastně všechny kupony mají 31 sdílení...
Prosím o cenovou nabídku.
V případě spokojenosti dlouhodobější práce - často něco potřebuji i pro další projekty a rád by jsem měl jednoho styčného důstojníka, který bude řešit projekty, se kterými už byl i dříve v kontaktu. Např. by jsem potřeboval naprogramovat určitý plugin. Nicméně pro prvotní kontakt a pro mou představu o finanční náročnosti prosím o cenovku tohoto issue. Chápu, že máte nějakou hodinovou sazbu, ale jeden programátor toto bude řešit hodinu, další 10. Proto by jsem uvítal cenu za kompletní řešení.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 31. 8. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od FreshMill (11 hodnocení)
14. 6. 2021

Jedním slovem bezva spolupráce, doporučuji.

ikona hodnoceni
od Petr Pokorný (190 hodnocení)
16. 9. 2018

Vše OK, skvělá komunikace a rychlá platba. Doporučuji

ikona hodnoceni
od Jan Neckar (88 hodnocení)
29. 9. 2016

Vstřícnost, super komunikace. Doporučuji!

Další poptávky Více