Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webové rozhraní pro naprogramování dynamického generování textového obsahu podle vztahu mezi daty v databázi

Dobrý den,
poptávám vytvorení webového rozhraní, které mi umožní sám si postupne vytváret a upravovat logiku, která bude dynamicky generovat prirozene znející text dle vztahu mezi poli v databázi (natural language generation).
Jednoduchý príklad, co potrebuji být schopen pres webové rozhraní nadefinovat: pokud je v databázi u položky "tržby letos" císlo o více jak 20% vetší než císlo v polícku "tržby vloni", tak textovým výstupem je "Tržby se mezirocne výrazne zvýšily". Pokud tržby "tržby letos" jsou vyšší než "tržby vloni", ale o méne než 20%, výstupem je "Tržby se mezirocne mírne zvýšily". Pokud tržby poklesli, ale o méne než 20%, výstupem je "Tržby mezirocne mírne poklesly", atd.
Takovéto logické retezce potrebuji mít možnost pres to webové rozhraní vytváret a upravovat a výberem nekterých techto retezcu pak vytváret a upravovat ruzné templaty celkových textu.
Rozhraní musí umožnit vytvorit logiku (vzorec dle kterého se text mení) pomocí matematických kombinací jednotlivých polí databáze, napr. pole x lomeno pole dvakrát Y minus pole Z, a pod.
Rozhraní musí pracovat s konkr. 2 zdroji externích dat, 1 ze zdrojů přes API které poskytovatel dat nabízí.
Finálním výstupem je pak celý souvislý text, který se vytvorí zadáním jména konkr. firmy a dle konkrétního templatu (výberem jen urcitých retezcu textu podle potreby. Textový výstup se po manuální vizuální kontrole mnou uloží do souboru .doc
Rešení je pouze pro mne, tj. nemusí být hezké, ale musí být velmi jednoduché a efektivní na pridávání/úpravu logiky a generování textu.
Více informací zašlu konkrétním zájemcum.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 8. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více